Call of Duty Warzone zombi modu geri dönüyor

Murathan Özlü 27.07.2022 - 17:58
Call of Duty Warzone zombi modu "Rebirth of the Dead" Sezon 4 kapsamında oyuna bugün eklenecek

Call of Duty Warzone zombi modu 2 yılın ardından geri dönüyor.  Vanguard ve Warzone'un ortak sezonu Sezon 4 " Mercenaries of Fortune" kapsamında oyuna eklenecek olan mod ile, zombilerin hapsedildiği adaya geri dönüyoruz.

Call of Duty: World At War ile başlayan COD oyunlarındaki zombi modu fırtınası, ardından gelen bütün Black Ops oyunlarında yer almış ve çok sevilmişti. Modern Warfare 2'de zombi modu olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

Call of Duty Warzone zombi modu bugün sınırlı süre için açılıyor

Rebirth of the Dead, oyunda sınırlı bir süre kalacak. Bu mod ile 4 kişiden oluşan takımlar birbirilerine ile savaşmak için zombiler ile dolu haritaya inecekler.  2020'de ilki gerçekleşen Zombie Royale'den sonra oyun modunda bazı değişiklikler de olacak. Moda eklenen "Infestation" barı, zombiler öldükçe dolacak, tamamen dolduğundaysa haritadaki bütün zombiler yeniden doğacak.

Call of Duty Warzone zombi modu
Syringe adındaki, oyuncuları mezarlarından kaldırmaya yarayan kimyasalı elde etmek için çeşitli yöntemler eklenmiş. Artık çevredeki kutulardan veya oyuncuları öldürerek edinilebiliyor. Warzone'un bu Battle Royale Modu, oyuncuların çeşitli yöntemler ile "geri dönebildiği" kendine has bir tarza sahip.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone zombi modu geri dönüyor
İlginizi Çekebilir