Call of Duty WWII'den yeni Live-Action fragmanı

Hakan Hervenik 16.10.2017 - 10:25
Tayfayı toplayın.

Sledgehammer Games ve Activision çıkışına iki hafta kalan Call of Duty: WWII için yeni bir Live-Action fragmanı yayınladı. Live-Action videolar son zamanlarda oyun sektörünün vazgeçilmezlerinden. Yeni çıkacak oyunlara, özellikle büyük yapımlar için gerçekleştirilen bu tanıtım videoları, büyük bütçelerle ve kaliteli prodüksiyon ile yapılmakta. Geçtiğimiz hafta çıkan Middle- Earth: Shadow of War, Fallout 4, Destiny 2, Mario+Rabbids: Kingdom Battle ve Need for Speed gibi büyük yapımlar da Live-Action videolara sahip.

Yeni yayınlanan Call of Duty: WWII videosunun konusu aslında serinin 2. Dünya Savaşına dönüşü. Uzun bir süredir bu dönemden uzak kalan oyunun oyuncuları da doğal olarak evlenmiş ve çoluk çocuğa karışmış. Eski ekiplerini geri toplamaya çalışan arkadaşları anlatan video gayet eğlenceli. Peki, sizin ekibiniz Call of Duty: WWII'ye hazır mı?

Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayımcılığı yapılan birinci şahıs nişancı oyunu. Oyunun PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformları için 3 Kasım'da raflarda yerini alması bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 02:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 11:06
Maydanozis
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty WWII'den yeni Live-Action fragmanı
İlginizi Çekebilir