Call of Duty: WWII'nin season pass haritası duyuruldu

Ersin Kılıç 7.10.2017 - 13:54
Oyunun bonus haritası yabancı olmadığımız bir yerden geliyor

Call of Duty: WWII Season Pass alanlar için ekstra bir harita olacağı duyuruldu. Üstelik bu ekstra seriyi yakından takip edenlerin çokta yabancı olmadığı bir harita. Carentan haritası, orijinal Call of Duty, Call Of Duty: United Offensive ve Call of Duty 2'de ortaya çıkmış olan Call of Duty geçmişinde en ikonik ve en sevilen haritalardan biri. Şimdi ise yepyeni bir sürümü Call of Duty: WWII’de yer alacak. Bu savaştan tahrip olmuş Fransız kasabasının yıkık binaları ve müstahkem sokaklarında stratejik bir Alman kalesi için savaşın. 

Carentan, tüm Season Pass sahipleri için bir Bonus Harita olarak oyun çıkışında mevcut olacak. Call of Duty: WWII için Season Pass çoktan hıncahınç doldu ve Carentan eklemesiyle onu üst sıralara koyuyor. 

Call of Duty: WWII Season Pass* ile tam ölçekli savaş senaryosunu yaşayın. Yeni ve ikonik Çok Oyunculu Haritalar, Nazi Zombilerin yeni bölümü ve yeni Savaş Görevlerini içeren 2018’de çıkacak 4 DLC ile epik yolculuğa devam edin.

 Season Pass ne demek?

*Season Pass alıcıları 2018 Call of Duty: WWII Season Pass içeriğini alacak. Season Pass içeriği  son değil, değişebilir ve oyun için indirilebilir içeriğin tümünü içermeyebilir. Season Pass içeriği tüm ülkelerde kullanılamayabilir ve fiyatlandırma ve yayınlanma tarihleri platforma göre değişiklik gösterebilir. Season Pass içeriği yalnızca oyun içi mağazadan indirilmelidir; ayrı olarak satın almayın yoksa tekrar ücretlendirilirsiniz. Season Pass içeriği ayrıca satılabilir. Oyun gereklidir, ayrı satılır.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 16:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2017 14:28
oyun BF1 ile kıyaslandığında vasatında altında kalıyor tek 1 artı belki artı olarak bile algılanmamalı kan efeklerinin eklenmiş olması hepsi bu onun dışında BF nin yanına dahi yaklaşamaz çöp bir oyun olcak yazık Mafiadan sonra Cod u da kaybettik resmen bu yıl içinde 2 hayel kırıklığı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2017 05:14
oyunun betasına katıldık oyun hızlı ama acayip kötü bence ben o kadar beğenmedim multi yi şimdiden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2017 23:53
İşte böle adilikler yüzünden bu tür firmalara para kazandırmayın diyoruz. Kazandırmayın ki düzgün oyun yapmaktan başka seçenekleri olmasın. Oyunun zaten CoD2'in yanına bile yaklaşamıyor birde en sevilen maplerden birini Season Pass koymak tam bir işgüzarlık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2017 14:47
Güzel reklam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: WWII'nin season pass haritası duyuruldu
İlginizi Çekebilir