Call of the Sea çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 17.11.2020 - 13:53
İlk olarak geçtiğimiz Mayıs ayında duyurusu yapılan Call of the Sea oyununun çıkış tarihi 8 Aralık olarak açıklandı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Microsoft'un düzenlemiş olduğu Inside Xbox etkinliğinin dikkat çeken yapımlarından birisi de Call of the Sea olmuştu. Özellikle sahip olduğu grafik tarzı ve içerdiği oynanış dinamikleri ile ön plana çıkan Call of the Sea için çıkış tarihi ise bugün belli oldu. Yapılan açıklamaya göre bulmaca ve macera dinamiklerini birleştirecek olan Call of the Sea, 8 Aralık'ta çıkacak.

Call of the Sea, 8 Aralık'ta çıkacak

Xbox Series X / S ve Xbox One konsolları dışında PC platformuna da gelecek olan Call of the Sea, çıkışı ile birlikte Game Pass kütüphanesine de eklenecek. 1930'lu yılların atmosferine sahip olan oyunda tanıdık bir sesle de karşılaşacağız. Daha önce Firewatch perfomansı ile göz dolduran ve Walking Dead gibi yapımlarda da yer alan Cissy Jones, Call of the Sea oyununda da sesiyle ana karakterimize hayat verecek. 

Güney Pasifik'te geçen oyunda Norah isimli bir karakterin macerasına tanıklık edeceğiz. Bu bölgede kaybolan kocasının peşinden keşfedilmemiş diyarlara doğru yolculuğa çıkacak olan Norah, burada gerçeğin peşinde koştuğu gibi unutulmuş bir medeniyetin kapılarını da aralayacak. Oyunun Unreal Engine 4 grafik motoru ile geliştirildiğini de hatırlatalım.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2020 14:38
Eski Amiga500 oyunu görseli gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of the Sea çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir