Candyman, 2021 yılına ertelendi

Özgür Deveci 13.09.2020 - 00:37
Nia DaCosta ve Jordan Peele'nin imzasını taşıyan Amerikan yapımı doğaüstü slasher filmi Candyman, 2021 yılına ertelendi.

Bernard Rose tarafından yazılıp yönetilen ve Virginia Madsen, Tony Todd, Xander Berkeley, Kasi Lemmons ve Vanessa Williams'ın oynadığı 1992 Amerikan yapımı doğaüstü korku filmi Şeker Adamın Laneti, yeni versiyonuyla beyaz perdeye geri dönüyor. Nia DaCosta ve Jordan Peele'nin imzasını taşıyan film, stüdyo tarafından yapılan bir açıklamayla önümüzdeki seneye ertelendi.

Candyman, aslında 16 Ekim'de sinemalarda yayınlanacaktı. Filmin arkasındaki stüdyolardan Universal ve MGM henüz yeni bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak önümüzdeki haftalarda net tarihi duyurmayı planlıyor. Haber, Warner Bros.'un Wonder Woman 1984'ü 2 Ekim'den Noel Günü'ne ertelemesinden saatler sonra geldi. Wonder Woman fiminin devamı olmasaydı Candyman, Christopher Nolan'ın Tenet filminin ardından beyaz perdede vizyona girecek bir sonraki merakla beklenen film olacaktı.

Candyman, 2021 yılına ertelendi

Candyman, 2021 yılında vizyona girecek

Tenet, geçtiğimiz hafta sonu ABD'de sinemaseverler ile buluştu ve küresel pandemi salgını sırasında izleyicilerin sinemalara dönüp dönmeyeceğini test etmesi bekleniyordu. Nolan'ın yönettiği film, birçok sinemanın pandemi nedeniyle tatilde olmasına rağmen 20 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Sony'nin romantik komedisi The Broken Hearts Gallery ise bu hafta sonu vizyona girdikten sonra, Disney ve Marvel'ın 6 Kasım'daki çizgi roman macerası Black Widow sinemalarda gösterilmesi planlanan bir sonraki büyük film olacak.

Candyman'in ilk başta Haziran ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını nedeniyle film birkaç defa ertelendi. Film, Bernard Rose tarafından yönetilen 1992 yapımı slasher filminin ruhani devamı olarak tanımlanıyor. Korkunç şehir efsanesine dayanan film, Candyman'ın hikayesini keşfettikten sonra akıl sağlığını yitirmeye başlayan mücadeleci bir sanatçıya (Yahya Abdul-Mateen II tarafından canlandırılan) odaklanıyor. Hikaye devam ederken, biri aynaya beş kez adını söylerse, Candyman görünecek ve onu çağıranı öldürecektir.

2021 yılında vizyona girmesi planlanan ve Nia DaCosta ve Jordan Peele'nin imzasını taşıyan filmin başrollerini ise Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Tony Todd, Vanessa Estelle Williams ve Rebecca Spence paylaşıyor. Son olarak kimler bu filmi merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2020 22:22
Umutluyum bu filmden. Yönetmenin diğer yapımları çok iyi idi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 10:27
Berbat bı devam filmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2020 01:12
Jordan Peele adını duyunca heyecanlanan varmı ki artık? Get Out yine neyse de Us izlerken ölümüne sıkılmıştım. Lovecraftian Country'nin de yapımcıları arasında o da rezalet ötesi bir iş. Keeganl'la Youtube'a devam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Candyman, 2021 yılına ertelendi
İlginizi Çekebilir