Candyman vizyon tarihi belli oldu

Özgür Deveci 22.10.2020 - 10:05
Nia DaCosta ve Jordan Peele'nin imzasını taşıyan Amerikan yapımı doğaüstü slasher filmi Candyman'in vizyon tarihi belli oldu.

Bernard Rose tarafından yazılıp yönetilen ve Virginia Madsen, Tony Todd, Xander Berkeley, Kasi Lemmons ve Vanessa Williams'ın oynadığı 1992 Amerikan yapımı doğaüstü korku filmi Şeker Adamın Laneti, yeni versiyonuyla beyaz perdeye geri dönüyor.


Candyman'in ilk başta Haziran ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını nedeniyle film birkaç defa ertelenmişti. Nihayet stüdyo tarafından resmi bir açıklama yapıldı ve filmin vizyon tarihi 27 Ağustos 2021'e alındı. Nia DaCosta ve Jordan Peele'nin imzasını taşıyan Amerikan yapımı doğaüstü slasher filmi Şeker Adamın Laneti adıyla da biliniyor.

Candyman vizyon tarihi belli oldu

Candyman, 27 Ağustos 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak

1992 slasher filminin ruhani devamı olarak tanımlanan Candyman, Candyman'in hikayesini ortaya koyduktan sonra gerçekliğe olan tutkusunu kaybetmeye başlayan mücadeleci bir sanatçı olarak Yahya Abdul-Mateen II'yi hayranların karşısına çıkarıyor. Korkunç bir şehir efsanesine göre, biri aynaya karşı beş defa adını söylerse, Candyman ortaya çıkacak ve onu çağıranı öldürecek.

27 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan ve Nia DaCosta ve Jordan Peele'nin imzasını taşıyan filmin başrollerini ise Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Tony Todd, Vanessa Estelle Williams ve Rebecca Spence paylaşıyor. Clive Barker’ın The Forbidden adlı kısa hikayesine dayanan orijinal Candyman filminin yönetmenliğini Bernard Rose üstlenmişti. Sonrasında 1995 yapımı Candyman: Farewell to the Flesh ve 1999 yapımı Candyman: Day of the Dead olmak üzere iki devam filmi daha izleyiciyle buluştu.

Son olarak kimler bu filmi merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Candyman vizyon tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir