Capcom Arcade Stadium PC, PS4 ve Xbox One için çıktı

Ersin Kılıç 26.05.2021 - 10:59
Capcom klasiklerini bir araya getiren ve güncellemeler ile genişlemeye devam edecek olan Capcom Arcade Stadium çıktı

Oyun dünyasının en köklü firmalarından biri olan Capcom, eski klasiklerini bir araya getirdiği özel sürüm olan Capcom Arcade Stadium oyununun çıktığını duyurdu. PC, PS4 ve Xbox One platformları için çıkan bu özel sürüm ilerde gelecek güncellemeler ile birlikte kütüphanesini de genişletmeye devam edecek. Oyunun çıkışı ile ilgili yapılan açıklama ve detaylar ise şu şekilde;

Capcom Arcade Stadium çıktı

Oyun, Geriye Dönük Uyumluluk aracılığıyla Xbox Series X | S'de de oynanabilecek. Daha önce Nintendo Switch ™ 'de yayınlanan bu nostaljik koleksiyon, BIONIC COMMANDO ve STRIDER gibi 80'lerin klasiklerinden SUPER STREET FIGHTER II TURBO gibi 90'ların ikonik oyunlarına kadar Capcom’un en sevilen arcade oyunlarından bazılarını içerir. Oyuncular, üç farklı 10 oyun paketinden birini satın alabilir veya 32 oyunun tümünü içeren paket paketini almayı tercih edebilirler.

Capcom Arcade Stadium, oyuncuların 1943 - The Battle of Midway ücretsiz oyununu da içeren aksiyon dolu 32 klasikle arcade oyununun heyecanını eve getirmelerine olanak tanır. Retro hayranları Capcom arcade’in farklı bir dönemini vurgulayan üç farklı arcade paketinden birini satın almayı seçebilirler. Oyuncular ayrıca Ghosts 'n Goblins bağımsız eklentisine ek olarak 10 oyunluk üç paketin tümünü satın alabilirler. Bu sahip olunması gereken koleksiyon, destekleyen oyunlar için yerel çok oyunculu (dört oyuncuya kadar) mod içerir.

Ek olarak, Capcom Arcade Stadium'daki her oyun, Oyun Hızı, Zorluk Seviyesi, Görüntü Ayarları, Görüntü Filtreleri ve çeşitli 3D atari dolapları dahil olmak üzere ayarlanabilen çeşitli seçeneklerle birlikte gelir. Her oyun aynı zamanda oyuncuların kendilerini (veya bir arkadaşını) beklenmedik tehlikelerden kurtarmak için zamanda geriye atlamalarına olanak tanıyan bir Geri Sarma özelliği ile birlikte gelir.

Capcom Arcade Stadium, gelecekte daha fazla arcade klasiğini içerecek şekilde genişleyecektir. Yeni oyunlar ve zamanlama ile ilgili daha fazla bilgi daha sonraki bir tarihte açıklanacaktır.

Capcom Arcade Stadium PC, PS4 ve Xbox One için çıktı

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 19:56
online oynanılıyormu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2021 18:06
Kesinlikle alınır geçmiş çok güzel yaad edilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Capcom Arcade Stadium PC, PS4 ve Xbox One için çıktı
İlginizi Çekebilir