Castlevania Advance Collection çıktı

Murathan Özlü 24.09.2021 - 16:08
Efsane Castlevania oyunları ile beraber SNES'e çıkan Castlevania: Vampire's Kiss'i birleştiren 4 oyunluk Castlevania Advance Collection PC ve konsollara çıktı.

Konami, Castlevania serisinin en beğenilen oyunlarından üçü ile 1995 yılında SNES konsoluna çıkan Castlevania oyununu birleştiren Castlevania Advance Collection'ı duyurdu. Koleksiyon, Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony  of Dissonance ve Castlevania: Aria of Sorrow'a ek olarak 1995 yılında SNES platformuna çıkan Castlevania: Vampire's Kiss'i içeriyor.

Konami bir süre önce de mobil platformlar için  Castlevania: Grimoire of Souls'u yayınlamıştı.

Castlevania Advance Collection Steam ve konsollar için yayınlandı

Castlevania'nın en çok sevilen yapımlarından dördünü bir araya getiren Advance Collection'ı yapan geliştirici ekip duygularını şöyle ifade etti:

"Castlevania serisi, hayranlarının ve elbette geliştirilmesinde yer alan herkesin desteği sayesinde bu yıl 35. yıl dönümünü kutluyor. Yapımcı ekip olarak bu seride çalışmaktan onur duyuyoruz ve Castlevania'yı mümkün olduğunca çok kişi tarafından bilinir ve oynanır hale getirmek için çaba göstermeye devam edeceğiz. Desteğiniz için teşekkür ederiz!”

Castlevania Advance Collection

Castlevania Advance Collection, serinin hayranlarına müziklerden görsellere kadar geniş bir yelpaze sunacak. Müzik sever oyuncular oyun içerisinde çalma listesi oluşturarak, oyunda bulunan 71 Castlevania şarkısını çalma listelerine ekleyip dinleyebilirler. Ayrıca oyun içerisindeki bazı galeriler, daha önce yayınlanmamış Castlevania görsellerini de bulunduracak.

Castlevania Advance Collection  Nintendo Switch™, PlayStation®4, Xbox One ve Steam'de yayınlandı. Oyun İngilizce ve Japonca dil desteğiyle geliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.09.2021 19:14
neden ds için olanlar da çıkmadı nedennnn
Kalan Karakter: 300 Gönder
Castlevania Advance Collection çıktı
İlginizi Çekebilir