Castlevania'nın yapımcısından Devil May Cry animasyonu geliyor

Korhan ONUK 17.11.2018 - 10:59
Dante ile Belmont'un kapışmasına hazır mıyız?

Netflix üzerinde yayımlanan Castlevania animasyonunun yapımcısı Adi Shankar, IGN ile yaptığı bir röportajda bir sonraki projesini açıkladı. Ünlü yapımcı, bir sonraki projesinin Capcom'un dünyaca ünlü serisi Devil May Cry olacağını belirtti.

Castlevania ile aynı evrende geçecek.

Adi Shankar, yaptığı açıklamada Devil May Cry animasyonunun Castlevania ile ortak bir evreni paylaşacağını söyledi. Bootleg Universe olarak isimlendirdiği bu ortak evrene, Shankar daha önceden çektiği bazı karakterlerin (Venom, Punisher, Judge Dreed ve Power Rangers) kısa filmleri de dahil durumda. Tabii ki bu kısa filmlerin hakları ünlü yapımcı da değil, o nedenle muhtemelen animasyon serisinde sadece Castlevania'yı göreceğiz. Yapımcı açıklamasında, iki farklı firmanın geliştirdiği evrenlerin aynı evrende yer almasının ilginç tartışmalar başlatacağından da söz etmiş. 

Adi Shankar, IGN'e verdiği röportajda animasyon haklarını aldığını ve bu yüzden "Hollywood'un bu işi batıramayacağını" açıkça belirtmiş. Bu açıklamaya bakarsak oyun filmleri gibi kötü bir içerik görmeyeceğimizi söyleyebiliriz.

Castlevania'nın Netflix için animasyonunu hazırlayan Adi Shankar gibi bir yapımcının Devil May Cry'a el atmış olması biz oyuncular için oldukça sevindirici bir gelişme. Şu an için hazırlanacak olan animasyonun hangi platform üzerinden yayımlanacağı belli değil, ancak ünlü yapımcı üç büyük yayın platformu ile görüştüğünü söylemiş. Bakalım biz oyuncular, aynı Castlevania gibi güzel bir Devil May Cry animasyonu izleyebilecek miyiz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2018 21:46
hadi hayırlısı dante özledik reis
Kalan Karakter: 300 Gönder
Castlevania'nın yapımcısından Devil May Cry animasyonu geliyor
İlginizi Çekebilir