Cave Story+, Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 3.12.2020 - 18:28
Epic Games Store'da bu haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Cave Story+ hafta boyunca ücretsiz olarak dağıtılacak.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Orijinal hikayesiyle kişilik, gizem ve hızlı eğlence sunan ve belki de tüm zamanların en ünlü bağımsız oyunu olan Cave Story+, 3-10 Aralık 2020 tarihleri arasında Epic Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak. 10 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.


Bunlara ek olarak önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Klasik rol yapma türünü yeniden canlandıran fantezi oyunu Pillars of Eternity - Definitive Edition ve seçimlerinin tüm dünyayı değiştirebildiği hikâye odaklı bir rol yapma oyunu Tyranny - Gold Edition, 10-17 Aralık 2020 tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Cave Story+, Epic Store'da ücretsiz

Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Cave Story+ oyununu 10 Aralık Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Cave Story+

Belki de tüm zamanların en ünlü bağımsız oyunu olan Cave Story+, kişilik, gizem ve hızlı eğlence sunan orijinal bir hikâye içeriyor. Klasik 8 ve 16 bit oyunları anımsatan devasa macerada koşarak, zıplayarak, ateş ederek, uçarak ve keşif yaparak ilerleyeceksiniz. Saygın medya kuruluşları tarafından yapılan incelemeler sonucunda Metacritic ortalamasına baktığımızda 83 puanda olduğunu görüyoruz. Yapılan 6 incelemenin 5'inden olumlu puan alan oyunun tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cave Story+, Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir