CD Projekt: "Gerçek RPG'nin tadını onunla devam ettireceğiz"

Murat Halilbeyoğlu 23.01.2014 - 14:52
Güvenimiz tam, heyecanımız doruk noktasında
Witcher serisi ile bizleri mest eden, GOG.com ve DRM-free politikası ile kalbimizi çalan CD Projekt RED'den heyecanla yeni IP'si olan Cyberpunk 2077'yi bekliyoruz, elbette Witcher 3'ün yanında.

Şu sıralar odağını The Witcher 3: Wild Hunt'a vermiş olsa da Cyberpunk'ın sırada olduğunu ve oyunun masaüstü RPG'sinden esinlenerek "Gerçek bir Role Play" oyunu olacağını iddia etti.

2015 veya 2016 yılında çıkması planlanan oyun için IGN'e konuşan Marcin Iwinski Cyberpunk'ın da Withcer kalitesinde bir RPG oyunu olacağını onayladı.

CD Projekt: "Gerçek RPG'nin tadını onunla devam ettireceğiz"
"İnsanlar bana sürekli olarak Cyberpunk 2077'nin multiplayer tabanlı mı, yoksa doğrudan shooter oyunu mu olacağını soruyorlar. Bense onlara rahatlamalarını ve bu oyunun gerçek bir RPG oyunu olacağını söylüyorum."

"Biz hikaye anlatımı ve büyük oyun dünyası ile tanınan bir firmayız dolayısı ile Witcher serisinden öğrendiğimiz her şeyi alıp Cyberpunk 2077'ye uygulayacağız. Yani evet, bu tam anlamıyla RPG oyunu olacak, lakin henüz hakkında konuşamayacağım bir çok yeni oynanış elementlerini de sizlere sunacağız. Kesin olarak söyleyebileceğim tek şey ise bunun bir multiplayer shooter olmayacağıdır."

Tıpkı Witcher 3 gibi Cyberpunk 2077 de firmanın yeni motoru RedEngine 3'ü kullanacak. Bildiğiniz gibi yeni nesil için hazırlanan bu motor devasa açık dünyalarda geçecek RPG'ler için tasarlanmış. Özellikle de çizgisel olmayan hikayeler geliştirmek için gerekli tüm araçlara sahip.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 03:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
CD Projekt: "Gerçek RPG'nin tadını onunla devam ettireceğiz"
İlginizi Çekebilir