Celeste, Epic Store'da kısa süreliğine ücretsiz!

Furkan Güler 25.12.2019 - 03:01
Elinizi çabuk tutun.

Steam'in en büyük rakibi olan Epic Store bu kez müthiş bir platform oyunu hediye ediyor. Geçtiğimiz senenin favori oyunlarından olan Celeste, 24 saatliğine Epic Store'da ücretsiz olacak veriliyor. Platform oyuncularının kaçırmak istemeyeceği bu kampanyadan yararlanmak için Epic Store'u ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Celeste, Epic Store'da kısa süreliğine ücretsiz!

Celeste hakkında,

Bu çetin platform oyununda Madeline'in Celeste Dağı'nın zirvesine giden yolculuğunu tamamlamasına yardım ederken, yüzlerce zorluğa meydan okuyun! Çok oyunculu oyun klasiği TowerFall'un yaratıcılarının imzasını taşıyan bu zorlu, el yapımı platform oyununda Madeline'in içindeki şeytanlarla mücadele ederek Celeste Dağı'nın zirvesine ulaşmasına yardımcı olun.

• Büyüleyici karakterler ve dokunaklı bir kendini keşfetme öyküsü ile, annelerimizin eskiden anlattığı gibi anlatım odaklı, tek oyunculu bir macera

• 700'den fazla aşırı zorlu platform mücadelesi ve aldatıcı sırlarla dolu devasa bir dağ

• Sadece en cesur dağcılar için hazırlanmış, açılmayı bekleyen acımasız B tarafı bölümleri

• Müthiş canlı piyano ve akılda kalıcı synth ritimlerinin öncülük ettiği, IGF "Seste Mükemmellik" finalisti olmuş 2 saati aşan orijinal müzik

• Bolca turta

Kontroller basit ve erişilebilirdir - sadece zıplayın, havaya uçurun ve tırmanın - ama her ölümün bir ders olduğu, ustalık isteyen etkileyici derinlik katmanları var. Dağın gizemlerini ortaya çıkarırken ve birçok tehlikesine meydan okurken, şimşek hızındaki yeniden doğuşlar tırmanmaya devam etmenizi sağlar.

İşte bu, Madeline. Sadece nefes al. Bunu yapabilirsin.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 15:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2019 18:10
Onceden vermis zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.12.2019 13:58
Güzel oyun fakat Epic store geçtiğimiz ağustos ayı bu oyunu zaten free olarak vermişdi. o zaman alamayanlar için bir fırsat olmuş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Celeste, Epic Store'da kısa süreliğine ücretsiz!
İlginizi Çekebilir