CEMU emulatörünün yeni sürümü oyunları artık daha iyi çalıştırıyor

Furkan Güler 26.12.2017 - 11:10
Emülatör için yeni sürüm yayınlandı.

CEMU emulatörünü geliştiren ekip, emülatörün kullanıcıları için belirli aralıklar ile güncelleştirme yayınlamaya devam ediyorlar. Çoğu Wii U oyununu sorunsuz bir şekilde şekilde çalıştıran program, 1.11.3 sürümü ile birlikte çoklu çekirdek desteğine kavuştu. İki veya üç çekirdeğe kadar destek veren CEMU, böylelikle oyunları daha performanslı bir şekilde çalıştıracak. Son olarak The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın optimizasyonu ile ilgilenen geliştiriciler, attıkları bu adım ile muhtemelen oyunun daha iyi bir şekilde çalışmasını sağlamışlardır.

CEMU için yeni sürüm yayınlandı

Diğer bir yandan Nintendo'nun bu emülatöre halen nasıl izin verdiğini bir türlü çözemiyoruz. Kendi oyun videolarını yayınladığı için kişisel YouTube kanallarına bile engelleme koymaya çalışan Nintendo, oyunlarının korsan bir şekilde oynamasına son derece karşı durumda. Fakat her gün daha fazla gelişen, Wii U ve Gamecube oyunlarını başarılı bir şekilde korsan olarak oynatan CEMU'nun kapatılmaması oldukça ironik durumda.

Nintendo Switch ile başarılı bir yılı tamamlayacak olan firma, son olarak Super Mario Odyssey ile oyuncularına bekleneni verebilmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 03:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2017 13:14
Best wi u games diye baktığımda The Legend of Zelda dışında çokta kayda değer exclusive oyun göremiyorum. Yani çokta pc'ciler için bir şey ifade etmiyor gibi, çok daha fazlasıyla indie oyunlarında çok zengin oyun gamı mevcut pc de zaten. Bunların farkı portable olması. O yüzden takmıyorlardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2017 11:26
Nintendonun en büyük artısı taşınabilir ve istediğin yerde oynanıyor olması bence bundan dolayı adamlar zaten ben normalde de satış yapıyorum bu bana koymaz mantığındadır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
CEMU emulatörünün yeni sürümü oyunları daha iyi çalıştırıyor
İlginizi Çekebilir