Chivalry 2 açık beta ne zaman başlayacak?

Alparslan Gürlek 18.05.2021 - 13:27
Chivalry 2 açık beta tarihi, geliştirici Torn Banner Studios tarafından paylaşıldı. Peki bu beta ne zaman başlayacak? Detayları haberimizde!

Geliştirici Torn Banner Studios, ilk oyun Chivalry: Medieval Warfare'den kazandığı ivmeyle geliştirdiği yeni oyunu için açık beta tarihini de verdi. Chivalry 2 açık beta 27 Mayıs tarihinde başlayacak ve oyuncuların neler beklemesi gerektiği konusunda oldukça fazla bilgiye sahibiz. Gelin bu bütün platformlarda başlayacak ve çapraz oyunu destekleyecek beta sürümünden neler bekleyebiliriz? Birlikte bakalım.

Chivalry 2 açık beta 27 Mayıs'ta başlıyor

Geliştirici paylaştığı blog gönderisi ile Chivalry 2 açık beta için tarihleri şu şekilde verdi: 27 Mayıs TSİ 18:00'da başlayacak olan beta süreci, 1 Haziran TSİ 18:00'a kadar devam edecek. Oyunun yayınlanacağı bütün platformlarda başlayacak olan açık beta, bütün bu platformlar arasında çapraz oyunu da destekleyecek. Açık beta bütün platformlarda oynaması ücretsiz ve çevrimiçi abonelik hizmetlerine ihtiyaç duymadan yayınlanacakken, aynı zamanda bir gün öncesinden ön yükleme yapılabilmesi planlanıyor.

(Yayınlanan videoda yaş kısıtlaması bulunduğundan site üzerinde izlemeniz ne yazık ki mümkün değil ancak buraya tıklayarak yayınladıkları videoya da ulaşabilirsiniz.)

Chivalry 2 açık beta ne zaman başlayacak?

Chivalry 2'nin çıkış tarihi 8 Haziran 2021'den önce katılabileceğiniz son oyun testi olan bu beta sürümü, birçok içeriği denemenize olanak sağlayacak. Geliştirici, blog gönderisinde "Kapalı beta sürecinde gelen oyuncu bildirimlerine dayalı bir dizi yeni harita, özellik ve güncelleme içeren, yaklaşan Cross-Play açık beta programında deneyimleyecek ve keşfedilecek çok sayıda yeni içerik var" diye yazmış.

Bu içerikler arasında The Slaughter of Coxwell, The Battle of Darkforest, The Siege of Rudhelm gibi takım hedef haritalarının yanı sıra farklı oyun modları için de birçok harita bulunuyor. TDM (Team Death Match) modu için Tournament Grounds, The Battle of Wardenglade haritaları da yine oyuncular tarafından denenebilecek.

Oyunun oldukça kalabalık savaşlara izin verdiğini de biliyoruz. Bu nedenle 64 veya 40 oyunculu sunuculara katılmak konusunda oyuncular seçim yapabilecek. "The Battle of Bastards" gibi Game of Thrones'a gönderme yapan haritalarda daha fazla strateji ve ekip çalışması gerektiren savaşlara da katılabileceğiz. Hatırlatalım, 27 Mayıs'ta bütün platformlarda ücretsiz olarak yayınlanacak Chivalry 2 açık betası 1 Haziran TSİ 18:00'a kadar oynanabilir olacak.

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2021 13:55
Haber yanlış yazılmış. Biraz okusaydın be kardeşim. Ben bizzat sitesinden okudum. PlayStation kullanıcıları bedava erişebilecek, PS Plus olmadan. Xbox kullanıcıları da Live Gold üyeliği varsa ulaşabilecek. Sadece aynı platformlardan grup kurulabilecek. Kişiselleştirme daha geniş çaplı gösterilecek.
-----------
Doğrudur, boşluğuma gelmiş. Gereken düzenlemeyi yaptım. Bilgilendirme için teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2021 13:42
Duyurusunu yaptıklarında hiç heyecanlanmadım. Alpha'da da aynı kötüydü. Çok eski grafikleri vardı. Sonra Beta'sı geldi ve beni çok şaşırttı. Günlerce videolarını izledim. İzleye izleye hype yaptım, gittim ön sipariş verdim. Şimdi açık betayı bekliyorum. Pişman değilim. Heyecanlıyım! For Agatha Lion!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chivalry 2 açık beta ne zaman başlayacak?
İlginizi Çekebilir