Chris Cornell adına Seattle'da heykel dikilecek

Mehmet Atilla Turan 10.08.2017 - 12:05
Efsaneler asla ama asla unutulmaz.
Chris Cornell'in eşi Vicky Cornell, Seattle Times ile yaptığı ropörtajda Chris'in onuru adına heykel dikmeyi planladığını söyledi John Ramone'un mezarındaki heykelin tasarımcısı olan Wayne Toth ile anlaştığını belirten Vicky, Wayne'in sunduğu tasarımı ise çok beğendiğini ve yapımının yaklaşık yedi ay kadar süreceğini belirtti.

Nereye konulacağını Soundgarden ve Audioslave hayranlarına soran Vicky, geri dönüşüm olarak sadece Seattle'ı aldığını belirtti. "Chris Cornell bir Seattle çocuğu... Onu evine getirip onurlandıracağız ve hiçbir zaman onu unutmayacağımızı göstereceğiz. Hepinizin yardımı ve ilgisi için teşekkür ederim." diyerek sözlerini bitirdi.

Aynı zamanda "Chris Cornell Müzik Terapi Programı" adı altında bir projeye başlayacağını belirten Vicky, çocukluğunda fiziksel ve psikolojik zarar gören çocukları müzik odaklı olarak iyileştirmeyi planlıyor. "Chris müziğin her zaman duygusal sorunları giderdiğinden bahsederdi, bunu kullanarak zor durumda olan çocuklara yardım etmeyi isterim." diye ekledi.

Audioslave ve Soundgarden'da solist olan Chris Cornell, 18 Mayıs 2017 tarihinde nedeni bilinmeyen bir şekilde intahar etmiş ve sahip olduğu hayran kitlesini bir hayli üzmüştü.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2017 13:52
daha yeni chester gitti. herkesi teker teker kaybedioz :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Chris Cornell adına Seattle'da heykel dikilecek
İlginizi Çekebilir