Çılgın Hırsız: Minion Rush oyunu Gameloft'tan sizlere

Merlinin Kazanı 14.06.2013 - 10:40
Film resmi oyunu şimdi akıllı telefon ve tabletlerde
Gameloft, Universal Partnerships & Licensing (UP&L) kapsamında bugün “Çılgın Hırsız: Minion Rush” eş zamanlı olarak her iki platfromda da yayınladı. Dünyaca ünlü filmin oyunu Çılgın Hırsız (Despicable Me) şimdi iPhone, iPad, iPod touch ve Android cihazlarda.
 
“Çılgın Hırsız: Minion Rush” oyununda filmin hayranları Minion ile oynama şansını yakalarken, hızlı ilerleyen oyunda diğer mücadeleleri de keşfetme şansına erişecekler. Atlama, zıplama, engel aşma, muz toplama gibi oyunda ilerlemenizi ve sizi “Yılın Minion’u” seçimine aday olma hakkı tanıycak görevler mevcut.


Filmin şimdiye kadarki serilerinde de olduğu gibi Gru’nun labaratuarı sinematik grafiklerle geliştirilip, en az filmdeki kadar detaylandırılmıştır. Oyuncular Minion’ları kendi taleplerine göre özelleştirip güç yükseltebilirler. Vector’e karşı mücadele de gözden kaçmayan eğlenceli özeliklerinden birisi. Diğer birçok oyundaki gibi lidertahtasında 1.ciliğe oynama ve oyunculara meydan okuma bu oyunda da mevcut.
 
Her yaşa hitap eden, büyükten küçüğe ailecek de oynayabilceğiniz bu sosyal oyun “ÇILGIN Hırsız: Minion Rush” iPhone, iPad, iPod touch ve Android cihazlarda şimdi bedava.
 
Oyunla ilgili önümüzdeki dönem süpriz hediyeler de sizleri bekliyor.

iOS link:https://gmlft.co/cilginhirsizoyun
Android link: https://gmlft.co/cilginhirsizoyunand
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Çılgın Hırsız: Minion Rush oyunu Gameloft'tan sizlere
İlginizi Çekebilir