Cillop gibi bir Lego seti duyuruldu

Ersin Kılıç 18.05.2021 - 13:37
Lego yaptığı açıklama ile şimdiye kadar yaptığı en büyük Marvel setini duyurdu. Fakat fiyatı tahmin edeceğiniz üzere biraz tuzlu.

Lego setleri birçok kullanıcının favorisi durumunda. Şimdiye Lego'nun kendi tasarımları dışında hem film hem de oyunlardan ilham alınarak tasarladığı birçok set duyurusuna şahit olduk. Tabi Marvel Sinematik Evreni'nin doğması ile birlikte süper kahraman setlerine olan ilgi hiç olmadığı kadar artmış durumda. Zaman zaman farklı set duyurularına imza atan Lego, şimdiye kadar tasarladığı en büyük Marvel Lego setinin duyurusuna imza attı. Bu set içeriği ile Lego sevdalılarının dikkatini çekse de fiyatıyla da bir o kadar öne çıkıyor.

Lego The Daily Bugle bina seti duyuruldu

Marvel çizgi romanları ile özellikle Spider-Man serisi ile içli dışlıysanız The Daily Bugle dinasının ne kadar önemli olduğunu da biliyorsunuzdur. İşte Lego'nun duyurmuş olduğu bu yeni Marvel setinin merkezinde de bu bina yer alıyor. Lego bu seti tasarlarken Peter Parker'ın patronu J. Jonah Jameson'dan fırça üstüne fırça yediği bu yeni bina ile sınırlı kalmamış. Karakterler ve farklı mekanlar ile bu seti olabildiğince zengin bir hale sokmuş diyebiliriz.

Cillop gibi bir Lego seti duyuruldu

Bu özel Lego seti 82 cm uzunluğu ve tam 3.772 parçadan oluşması il en büyük olduğu kadar en uzun Marvel seti ünvanını da ele geçirmiş durumda. Set içerisinde bina içerisinde yer alan ofisler ve tabi ki binanın etrafındaki sokaklar da düşünülmüş. Ayrıca süper kahramanların yanı sıra süper kötülerin de aralarında yer aldığı 25 mini figüre de bu set içerisinde yer verildiğini görüyoruz.

Set içerisindeki bu karakterleri Daily Bugle binasının çeşitli noktalarına konumlandırabiliyorsunuz. Karakterler arasında tabi ki Spider-Man başta olmak üzere Mysterio, Spider-Gwen, Venom, Doctor Octopus, Blade, Green Goblin ve Daredevil gibi isimler bulunuyor. Özellikle Doctor Octopus'un kolları ile birlikte bina tepesindeki duruşu ve Green Goblin'in ofisin duvarını kırarak dışarı fırlaması gibi detayları çok beğendiğimi söylemem gerek. 26 Mayıs'ta öncelikle Lego Vıp üyelerine açılacak olan bu set 1 Haziran itibari ile satışa çıkacak. Fiyatı ise 299.99 dolar olarak açıklanmış.

Cillop gibi bir Lego seti duyuruldu

Cillop gibi bir Lego seti duyuruldu

Cillop gibi bir Lego seti duyuruldu

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2021 09:47
Ersin git mass effect legendary edition'ı ps5te incele. Bırak legolar ile oynamayı.

----------------------------

Oyun gelmedi maalesef. Muhtemelen inceleme olmayacak, olursa biraz geç gelir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cillop gibi bir Lego seti duyuruldu
İlginizi Çekebilir