Cities: Skylines 12 Milyon satış yaptı

Atıf Doğan Özcan 22.06.2022 - 20:25
Oyuncular tarafından çok beğenilen şehir kurma oyunu olan, Cities: Skylines 12 Milyon satış yaptı ve bir kez daha alanında en iyisi olduğunu kanıtladı.

Paradox Interactive’nin yayıncılığını yaptığı efsane şehir kurma oyunu, Cities: Skylines 12 Milyon satış yaptı. Ciddi bir oyuncu kitlesi olan yapım sürekli olarak kendini güncelleyen bir yapıya sahip. Geliştirici ekip düzenli aralıklarla oyuna DLC paketleri getirmeye devam ediyor.

Tüm platformlarda Cities: Skylines 12 Milyon satış yaptı

Yapım ilk olarak 2015 senesinde çıkışını yaptı ve üç sene sonra Switch için bir kez daha çıkartıldı. Yapısal olarak bir değişikliğe uğramasa da oyun Switch tarafında ciddi sorunlarla karşılaştı ve oyuncular tarafından bir süre sonra tercih edilmemeye başlandı. Ekip sonrasında PC versiyonunda ciddi atılımlar yaptı ve sürekli olarak yeni içerikler ekleyerek oyuna olan ilgiyi asla azaltmadı.

Cities: Skylines 12 Milyon satış yaptı

Tüm platformlar üzerinde 12 Milyon satışına ulaşan yapım için, geliştiricisi Colossal Order’ın CEO’su Mariina Hallikainen bir açıklamada bulundu. “Cities: Skylines oyuncu topluluğunun bu kadar çok sayıda oyuncuyla aktif olduğunu bilmekten çok minnettarız, üstelik oyuncuların şehir kurma oyunu üzerine olan tutkularını bizimle paylaştıkları için de ayrıca bir mutluluk yaşıyoruz. Çıkış yaptığı günden bugüne, bu kadar çok oyuncuya ulaşmış olmamız bir rüyanın gerçekleşmesi olarak görülebilir. Oyunculardan gelen her türlü geribildirimi büyük bir ciddiyetle dinliyoruz ve değerlendiriyoruz. Onları gelecekte de çok daha fazla neşelendirmek ve oyuna olan tutkularını kuvvetlendirmek için daha çok çalışacağız.”

Bu güzel haberi kutlamak için, oyunun PlayStation ve Xbox sürümlerinde bir doğum günü yaması yayınlandı. Ama ne yazık ki bu yama Switch oyuncuları için gelmedi.


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2022 03:49
Eh türünün en iyi örneklerinden, hakediyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 23.06.2022 00:17
Unity'nin kaç sene önceki versiyonuyla hazırlanan, sonra yeni versiyonlarına revize edilen. Unity ile yapılabilecek AAA oyunlar listesinin başını çeken çok kalite bir oyun gerçekten. Yani Unity düzgün kullanılırsa gerçekten sınırsız opsiyonlu bir oyun motoru.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2022 22:24
Çok sevdiğim bir oyundur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cities: Skylines 12 Milyon satış yaptı
İlginizi Çekebilir