Civilization V'ye yeni ek paket yolda

Berkant Jeff Akarcan 15.03.2013 - 14:36
Daha güzel bir ek paket ismi olamazdı: "Brave New World"
Civilization V'in yeni ek paketi Brave New World duyuruldu ve ilk detayları açıklandı. Yayıncı 2K Games, ek paketin kültür, ticaret ve uluslararası diplomasi üzerine yoğunlaşacağını söyledi.

Civilization V'ye yeni ek paket yolda
Aldous Huxley'in aynı isimdeki kitabıyla içerik bağlamında bir ilgisi bulunmayan Brave New World'le beraber oyuna dokuz yeni medeniyet eklenecek ve her birinin özgün kahramanlarını da CivV'de göreceğiz. Devletler ise kültürel zafere, sanatçılarını ve onların eserlerini dört bir yanına yayarak ulaşmaya çalışacak ve diplomatik oyun sonunda World Congress adında Birleşmiş Milletler-vari bir oluşum yer alacak. Ayrıca yeni eklenen uluslararası ticaret yollarıyla, ticaret olayları da zenginleşecek.

Bu yeni mekanik kazanımların yanı sıra Brave New World'le beraber oyuna iki yeni hazır senaryo eklenecek. Bunlardan ilki, Amerikan İç Savaşı esnasında Union veya Konfederasyon'tan birini yenmek olacak. Diğeri de rasgele oluşturulmuş Afrika kıtasında diğer uygarlıklarla yarışmak olacak ve kaynaklar ile harikalar bu hazır senaryonun özü olacak.

Civilization V'in yeni ek paketi Brave New World, bu yaz PC ve Mac platformları için piyasada olacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Civilization V'ye yeni ek paket yolda
İlginizi Çekebilir