inXile'ın yeni oyunu Clockwork Revolution duyuruldu

Ersin Kılıç 12.06.2023 - 01:33
Uzun süredir dedikodularını duyduğumuz inXile Entertainment'in RPG odaklı yeni oyunu Clockwork Revolution, Xbox Showcase sunumunda duyuruldu.

Xbox Showcase sunumunda Fable videosu, Starfield detayları ve daha birçok önemli duyuruya imza atıldı. Bu duyurulardan birisi de şüphesiz inXile Entertainment'in yeni oyunu Clockwork Revolution oldu. Sunuma damga vuran yapımlardan biri olan oyun, heyecan verici bazı detayları da beraberinde getiriyor.

Clockwork Revolution ilk videosu ile duyuruldu

Clockwork Revolution duyuruldu

Öncelikle bu oyunu bu kadar önemli kılan şey tabi ki arkasında inXile Entertainment'in yer alıyor oluşu. Brian Fargo'nun kurucu olduğu ve Xbox stüdyolarından biri olan inXile, daha önce Bard's Tale, Wasteland serisi ve Torment: Tides of Numenera gibi önemli oyunlara imza atmıştı. Zaten firma yeni oyunda da RPG dinamiklerine sahip olan ve hikaye kurgusunun bir hayli öne çıktığı bir oyuna imza atacak gibi duruyor.

Clockwork Revolution, Steampunk atmosferinden ve Viktorya döneminden ilham alan alternatif bir dünyada geçiyor. Avalon isimli bir metropolde geçen oyunda geçmiş ve gelecek teması oldukça önemli bir yere sahip. Geçmişte yaptığınız değişiklikler oyunun dünyasına direkt olarak etki edecek ve çok farklı bir dünya, hikaye örgüsü ile karşılaşabileceğiz.

Clockwork Revolution , buharlı trenlerin gökyüzünde uçtuğu, zengin sanayicilerin uzuvlarını süslü saat mekanizmalı protezlerle değiştirdiği ve mekanik uşakların efendilerinin her isteğini yerine getirdiği bir dünyaya sahip olacak. Oyunda bir zaman yolculuğu cihazı kullanarak, Avalon tarihindeki önemli anlarını değiştiren Leydi Ironwood'a karşı bir mücadele vereceğiz. henüz çıkış tarihi belli olmayan oyunun duyuru videosu şu şekilde;

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2023 19:01
Inxile artık bana hiç güven vermiyor. Wasteland 3'ün son DLC'sinde insanların şikayetci olduğu ne varsa inatla oyuna koymaya devam ettiler. Hikaye olarak da inanılmaz inişli çıkışlı belirli bir kaliteyi tutturamadılar. Turn based üstüne çok daha yüksek bir bütçe gerekecek böyle bir oyun için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2023 16:02
Ne starfield ne avowed eski Fallout'larda imzası olan adam Brian Fargo. Birinci sıraya koyuyorum bu oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 12.06.2023 03:22
hoşgeldin ryo bioshock infinite bebek diyebilir miyiz
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2023 14:25
Aaa "Bioshock Infinite Remake" gelmiş.
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2023 09:43
ben oyun adını görene kdr bioshock infinite 2 falan sandım.. bu kdr mı benzer
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2023 09:12
İşsizsin galiba sen. Gecenin o saatine kadar internet başında olduğuna göre :)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Clockwork Revolution duyuruldu
İlginizi Çekebilir