Cobra Kai 3.sezon tarihi bir hafta öne çekildi

Ersin Kılıç 25.12.2020 - 12:42
Nostaljik yapısının yanı sıra renkli karakterleriyle de dikkat çeken Cobra Kai dizisinin 3.sezon gösterim tarihi bir hafta öne çekildi.

Cobra Kai ilk sezonu Karate Kid filminden tam 34 yıl sonra sonra karşımıza çıkmış ve beklediğimizden iyi bir tonlama ile beğenimizi kazanmıştı. 2.sezonun ardından işler yolunda gitmese de Netflix'in dizi haklarını almasının ardından Cobra Kai'nin çok daha geniş kitlelere yayıldığını ve çok daha popüler olduğunu söyleyebiliriz. İşte beğeni ile izlenen dizinin 3.sezonu için yeni bir açıklama geldi ve gösterim tarihinin bir hafta öne çekildiği açıklandı.

Haberin bundan sonrası diziyi izlemeyenler için Spoiler, yani keyif kaçırıcı olabilir.

Cobra Kai 3.sezonu 1 Ocak'ta yayınlanacak

Dizi her ne kadar Daniel LaRusso (Ralph Macchio) ve Johnny Lawrence (William Zabka) karakterleri arasındaki rekabete dayanıyor olsa da diziye özel karakterleriyle de renkli bir tonlama yakalamış durumda. Nostaljik yapısını günümüze çok güzel bir şekilde uyarladığını da söyleyebiliriz. Dizinin 2.sezon finalinde Miguel karakterini ağır bir şekilde yaralanırken görmüştük.

Zaten 3.sezon ilk fragmanında da karakterin toparlanma evresine dair görüntülere yer verilirken Robby ise ıslah evi benzeri bir yerde karşımıza çıkıyordu. Tabi orjinal filmde de yer alan Kress ise Cobra Kai'nin kontrolünü hepten ele geçirmişe benziyor. Dizinin 1 Ocak'ta yayınlanacak 3.sezonunda tüm bu olayları daha detaylı bir şekilde izleme şansını yakalayacağız. 4.sezon onayını da alan dizinin daha önce yayınlanan 3.sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cobra Kai 3.sezon tarihi bir hafta öne çekildi
İlginizi Çekebilir