Cobra Kai 5.sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 6.05.2022 - 18:50
Cobra Kai 5.sezon tarihi ve fragmanı beklenenden erken yayınlandı. Netflix yeni sezonu daha erken bir zamanda yayına alacak.

Netflix sürpriz bir açıklama yaptı ve Cobra Kai 5.sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı. Cobra Kai 4.sezonda olduğu gibi son sezonları ile genelde yılbaşı döneminde izlemeye alıştığımız dizinin yeni sezonunun beklenenden çok daha erken yayınlanacağını öğrenmiş olduk.

Cobra Kai 5.sezon tarihi 9 Eylül olarak açıklandı

Cobra Kai 5.sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre Cobra Kai 5.sezon tarihi 9 Eylül olarak duyuruldu. Üstelik dizi için teaser yerine uzun bir fragman da yayınlandı. Fragmana baktığımızda All Valley turnuvasının ardından hikayenin Meksika ayağına dair bazı ipuçları verildiğini de görüyoruz. 

Daniel LaRusso, All Valley'deki olaylar ile boğuşurken, dizinin ilk bölümlerinde Johnny Lawrance ve oğlu Robby Keene, Meksika'ya giderek Miguel Diaz'ı geri getirmeye uğraşacaklarmış gibi gözüküyor. Dizinin fragmanı ve Netflix'in açıklaması şu şekilde;

All Valley Turnuvasının şoke edici sonuçlarının ardından Terry Silver, Cobra Kai imparatorluğunu büyütüyor ve “Acımak Yok" felsefesiyle karateyi kasabadaki tek oyun haline getirmeye çalışıyor. Kreese parmaklıklar ardındayken Johnny Lawrence verdiği zararı düzeltmek için karateyi bırakıyor ve Daniel LaRusso yardım istemek için eski bir arkadaşını aramak zorunda kalıyor. Cobra Kai 5. sezonuyla 9 Eylül'de sadece Netflix’te.

Ayrıca bakınız: Netflix 30 oyun üzerinde çalışıyor

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2022 14:51
Çok basit bir konusu ve işlenişi var ama kendine bağlıyor bir şekilde. Eskiden TRT de yayınlanan aile dizileri gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2022 21:11
Son yıllarda izlediğim en iyi seri.
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2022 09:13
Dizinin son yıllarda izlediğim en iyi seri olduğunu söyleyerek kedimce beğendiğimi belirtiyorum, adamın bana cevabı " sen son yıllardda ne izledin acaba" oluyor.

Şimdi şu kafa ile dizilerimi değerlendirelim?
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2022 10:38
sen son yıllardda ne izledin acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cobra Kai 5.sezon tarihi ve fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir