CocoaChina ve Gameloft China Joy’a hazırlanıyorlar

Merlinin Kazanı 26.07.2013 - 10:04
Devam eden stratejik işbirliği Dungeon Hunter 4 ve Asphalt 8: Airborne lokalleştirerek Çin’de yayınlayacağını açıkladı
Önemli uluslararası telefon geliştiricisi ve yayımlayıcısı CocoaChina/Chukong ve Gameloft bugün stratejik beraberliklerinin  devamını açıkladılar.

Devam edecek olan işbirliği kapsamında Gameloft oyun başlıklarıyla Çin mobil pazarındaki faaliyetini güçlendirecek.

Anlaşma kapsamında Gameloft CocoaChina/Chukong’ya oyun tasarımı, oyun içi para yönetimi, dağıtım ve korsanlık-önlenmesi konusunda destek vererek, gelecek oyun Asphalt 8: Airborne (HD versiyonu) ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan Dungeon Hunter 4 (HD versiyonu) Çin’deki oyunculara tanıtacak.
 
CocoaChina ve Gameloft China Joy’a hazırlanıyorlar
Gameloft Çin’den sorumlu Müdür Eric Tan konuyla ilgili heyecanını paylaşarak  CocoaChina /Chukong ile yapılan işbirliği sayesinde Gameloft başarılı franchise daha da çok kişiye ulaşacağını belirtti.

Anlaşmanın diğer tarafındaki CEO Haozhi Chen ise “Gameloft yüksek kaliteli oyunlar geliştiriyor; bizler oynamayı sevdiğimiz kadar yayınlamayı da seviyoruz.

Çin’de Zombiewood’u yayınladığımız gibi  Asphalt 8: Airborne ve Dungeon Hunter 4’ ü de yayınlamak için sabırsızlanıyoruz” diye belirtti.
 
CocoaChina ve Gameloft China Joy’a hazırlanıyorlar
CocoaChina Çin pazarı için önde gelen yerelleştirme ortağı olarak, app store yerleşiminden oyun dizayn güncellemelerine ve faturalandırma müşteri ilişki geliştirme konusuna dek, Çin pazarına girmek isteyen firmalara destek veriyor.
 
Electronic Entertainment Expo’da Asphalt 8: Airborne bu yaz yayınlayacağını açıklayan Gameloft oyunun beta versiyonu HD dizayınını Shanghai’daki China Joy konferansında göstermeyi planlıyor.
 
CocoaChina/Chukong ve Gameloft bu yıl China Joy’da yer alarak yeni teknolojilerinin demolarını gösterecek etkileyici konu başlıkları için kolları sıvadılar.

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
CocoaChina ve Gameloft China Joy’a hazırlanıyorlar
İlginizi Çekebilir