COD: Black Ops 4 Battle Royale modunda split screen olabilir

Ahmet Özçilingir 5.09.2018 - 10:05
Aynı ekranda iki oyuncu

Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale modu Blackout'ta, Split Screen özelliği olabileceği belirtildi. Test aşamasında olduğu söylenen Split Screen özelliği sayesinde, aynı ekranda iki oyuncu, Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale modu Blackout'u oynayabilecek.

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout modu Split Screen olabilir

Son yıllarda artık çok fazla split screen özelliği olan oyunla karşılaşmıyoruz. Ortak ekranda birden fazla oyuncunun oyun oynamasına izin veren bu özellik, genelde Call of Duty oyunlarında bulunuyor. Hatta bu özelliğin yarış oyunlarını saymazsak son temsilcilerinden Call of Duty oyunları. Oyuncuların yeni Call of Duty oyunu ile ilgili kafalarındaki sorulardan biri de, yeni oyunda Split Screen olup olmayacağıydı. Game Informer için 200'den fazla soruyu yanıtlayan Treyarch dizayn yönetmeni 
David Vonderhaar, Call of Duty: Black Ops 4'ün Blackout modu için Split Screen özelliğini test ettiklerini, modun bu özelliğe uygun olup olmadığını belirlemeye çalıştıklarını açıkladı. Büyük olasılıkla, Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Roylale modunda Split screen özelliği göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2018 14:34
Sırf bunun için satın alabilirim .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 5.09.2018 13:39
CoD'un en sevdiğim şeyi diyebilirim.Ama sadece Blackout'ta mı olacak ? Umarım multiplayer dahil hepsinde olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
COD: Black Ops 4 Battle Royale modunda split screen olabilir
İlginizi Çekebilir