CoD: Black Ops 4 bu kez James Harden tarafından sızdırıldı

Furkan Güler 7.03.2018 - 14:11
Call of Duty, NBA'e kadar sıçradı.

Daha öncesinde birden fazla kez sızdırılan Call of Duty: Black Ops 4, bu kez ünlü NBA oyuncusu James Harden tarafından sızdırıldı. Görünüşe göre artık Call of Duty: WW II ile adeta özüne dönen oyun serisi, yeni bir Black Ops oyunu için kendi içerisinde hazırlanıyor olabilir. ESPN'in NBA Twitter hesabı üzerinden yayınlanan videoda, James Harden'ın maça çıkmadan önce taktığı şapkada yer alan logonun Call of Duty: Black Ops 4'e ait olduğu tahmin ediliyor. Hali hazırda kendisinin sıkı bir Call of Duty oyuncusu olduğunu biliyoruz. Oyuncular ve eleştirmenler ise şapkanın ortasında bulunan logonun yeni Black Ops'a ait olduğuna kesin gözü ile bakıyor. Diğer bir yandan şapkanın sol tarafında bulunan logoda New Era Cap yazdığı belli oluyor. Bilmeyenler için New Era Cap firmasının, fantastik film veya oyunlara özel şapkalar ürettiğini belirtelim.

Black Ops 4 bu sefer NBA'de ortaya çıktı

Activision hala duruma ilişkin resmi bir açıklama yapmadı. Fakat gelecek olan büyük oyun fuarlarında yeni Call of Duty oyununun ne olacağını öğrenebileceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2018 13:44
Sanmıyorum çünkü Black Ops serisi Roma rakamlarıyla yazıldı bugüne kadar. I, II, III, IV şeklinde gidebilir. Dikkat çekmek için yapılmış olabilir. Eğer değilse de Roma rakamları yerine sadece çubuk şeklinde logo kullanma yoluna gitmiş olabilirler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 15:36
Kamuflaj eşofman da manidar olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: Black Ops 4 bu kez James Harden tarafından sızdırıldı
İlginizi Çekebilir