CoD: Warzone yeni haritasında nostaljik easteregg bulundu

Alparslan Gürlek 24.06.2022 - 11:04
Call of Duty: Warzone yeni haritasında geçmişe gönderme yapan ve oyuncuların yüzünü güldürecek bir easteregg bulundu. Press F to pay respects...

Call of Duty Warzone yeni haritası, bu hafta gelen 4. sezon güncellemesi ile oyuna eklenmişti. Fortune's Keep adındaki bu haritada yılların internet geyiği haline gelmiş "Press F to Pay Respects" göndermesi yapılmış. Aynı zamanda bu easteregg'i bulan oyuncular, onlar için avantajlı olacak bazı eşyalar kazanıyorlar.

CoD: Warzone göndermeli easteregg

TheGamingRevolution tarafından bir videoda gösterilen easteregg, Warzone'un yeni zombisini çağırmak için yapmanız gereken ritüeli gösteriyor. Haritanın mezarlık bölümünde çevrede beş mum bulunuyor ve oyuncuların bu mumlarla etkileşime girerek hepsini yakması gerekiyor. Ardından belirli bir mezar taşına gidip yıllardır internette geyiği yapıldığı gibi "saygı gösterilir" ise mezarın başında bir zombi canlanıyor. Call of Duty: Advanced Warfare'deki bir sahneye doğrudan gönderme yapılmış.

Call of Duty Warzone Press F to Pay Respects

Warzone 4. sezon güncellemesi yukarıda bahsi geçen Fortune's Keep haritası ile birlikte yeni bir oyun modu, bir takım etkinlikler ve daha birçok içerik ile birlikte yayınlandı. Aynı zamanda Vanguard ile paralel olarak iki oyunda da aynı anda yeni sezona geçildi.

Press F to Pay Respects

Press F to Pay Respect ilk kez Call of Duty: Advanced Warfare ile internet aleminde yaygınlaşmış bir meme. Oyundaki bir cenaze töreninde tabutun başında oyuncuların girebileceği ilginç bir etkileşim olarak ortaya çıkan bu terim, yılların internet geyiği haline gelmiş durumda. Activison da bunun farkında olacak ki battle royale oyunlarının yeni sezonunda bu geyiğe yer vermiş.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2022 23:35
God Of War göndermesi değil mi ? Yani ilk bakınca aklıma bu geldi
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: Warzone yeni haritasında nostaljik easteregg bulundu
İlginizi Çekebilir