Codemasters ve Evolution'un yarış oyunu Onrush, PC'ye geliyor

Mehmet Atilla Turan 2.02.2018 - 15:43
Onrush'ın çıkacağı platformlar genişledi.

Onrush, şu ana kadar duymadığınız oyunlardan biri olabilir. Yeni yeni gün yüzüne çıkmaya başlayan bu yarış oyunu, ilk olarak 2017 senesinin Ekim ayında oyunculara tanıtılmıştı. Özellikle şu ana kadar konsollara özel bir oyun olarak çıkarılmayı planlanan Onrush, artık PC platformunda da oynanabilecek.,

Codemasters ve Evolution güçlerini birleştirdi

2016 senesinde Sony tarafından kapatılan Evolution, Motorstorm ve Burnout gibi unutulmayan oyunların yapımcısıydı. 2010'ların başında çıkardığı ve Playstaion'a özel Motorstorm serisi popüler olmayı başarmıştı. Stüdyo, kapandığı halde yeni bir oyun üzerinde çalışmaya devam ediyordu. Onrush adındaki bu proje, yine yarış temalıydı ve daha önceki oyunlara benziyordu. Codemasters ile birleşen Evolution ise, oyunu PC'ye getirme kararı almış bulunuyor.

Onrush'a ait bir oynanış videosu henüz bulunmuyor, fakat Codemasters onun da yakında geleceğini belirtti. Geçen sene yayınlanan fragmanı ise aşağıdan izleyebilirsiniz.


Onrush, 5 Haziran 2018 tarihinde PC, Playstation 4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak. Motorstorm ve Burnout tarzı oyunları seviyorsanız, oynamanız gereken oyunlar listesine koymanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2018 12:53
E bu fragman zaten oynanış videosu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Codemasters ve Evolution'un oyunu Onrush, PC platformuna geliyor
İlginizi Çekebilir