Contain Erken Erişim Videosu Yayınlandı

Murat Oktay 18.12.2023 - 13:03
SinginGiant'ın önümüzdeki ay bizlerle buluşturacağı yapım için video yayınlandı. Contain erken erişim videosu, çıkmadan önce önce yapıma yakından göz atmamızı sağlıyor.

Türk oyun firması SinginGiant, taktiksel Co-Op FPS oyunu Contain'in erken erişim videosunu yayınladı. Yaklaşık iki dakika süren videoda, oyunun dinamiklerine ve detaylarına yakından bakma fırsatı buluyoruz.

Yeni Taktiksel Co-Op FPS Oyunu: Contain Erken Erişim Videosu Yayınlandı

Contain, 16 Ocak 2024 tarihinde Steam platformunda erken erişime açılacak ve Türkiye pazarı için özel olarak 235 TL fiyat etiketiyle sunulacak. Bu teklif, sadece Türk oyuncuları için geçerli olacak ve Steam üzerinden de satın alınabilecek.

Contain Erken Erişim Videosu Yayınlandı

Oyunun yapımcılarından alınan bilgiye göre, Contain, strateji ve gerilim unsurları yoğun bir FPS deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyun, kendi evrenine özgü SCP (Anomalous Materials) öğelerini barındırıyor ve oyunculara yavaş tempolu, gerçekçi bir oyun deneyimi vaat ediyor. SinginGiant, "Contain'de SCP etkisinin, oyunun atmosferine katkıda bulunan ufak dokunuşlar olduğunu" belirtiyor.

İlginizi Çekebilir: Contain Sistem GereksinimleriTürk yapımı Contain nasıl bir oyun olacak?

Bu yeni yapım, taktiksel ve gerilim dolu oynanışıyla FPS türüne yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor. Oyunun erken erişim videosu, oyun severler arasında merak uyandırmış durumda ve Contain'in piyasaya sürülmesi büyük bir heyecanla bekleniyor. Erken erişime özel yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Contain, taktiksel FPS türüne yenilikçi bir yaklaşım sunmayı hedefliyor ve erken erişim aşamasında oyuncu geri bildirimlerini önemsiyor. Bu süreçte, oyuncuların düşünceleri ve önerileri, oyunun gelişimine doğrudan etki ediyor, böylece oyunun nihai sürümünü şekillendirmede aktif bir rol alıyorlar. Bu yaklaşım, oyuncuların oyunun geliştirilme sürecine katılımını ve etkileşimini artırarak, onlara oyunun son halini belirlemede önemli bir ses veriyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 07:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2023 16:53
Güzel görünüyor doku kalitesi ama gerçekçi sim.tarzinda olsaydı daha mı iyi olurdu acaba ready or not swat vd. gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.12.2023 16:12
235 tl fiyatı kdv+steam payı dahil mi? Bu fiyatı kendileri mi bildirdiler bu bilgiye nasıl ulaştınız?Steam dolara geçti şu an itibariyle 8 dolar ediyor.Oyun 235tl ise Steam yüzde 30 alıyor yani 70,5tl birde KDV yüzde 20 kdv dersek 47tl oyun aslında 117,5tl yani 4 dolar? Bence bir hata var.

------------

Basın bülteninde açıklanan fiyat bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Contain Erken Erişim Videosu Yayınlandı
İlginizi Çekebilir