Contain oynanış videosu yayınlandı

Murat Oktay 11.04.2023 - 13:26
Türk oyun geliştirme firması SinginGiant tarafından geliştirilen yapım için ikinci video yayınlandı. Contain oynanış videosu, görev bölgesini gösteriyor.

SinginGiant, bugüne kadar gördüğümüz en başarılı yerli yapımlardan birine imza atmaya hazırlanıyor. Contain oynanış videosu FPS türündeki yapımın görev bölgesine bakış atmamızı sağlıyor.

52 saniyelik Contain oynanış videosu ile görev bölgesine bakıyoruz

Önümüzdeki günlerde kapalı beta, ardından da erken erişime açılacak olan Contain, Mission Zone isimli videosunda ışıklandırma ve yağmur efektlerini çok net bir şekilde görebiliyoruz. Elbette oyunu övmek gibi bir amacımız olmasa da gördüğümüz grafik ve oynanış bizi oldukça etkiledi dersek yalan olmaz.

Rainbow Six tarzı görevleri andıran Contain öncelikle PC platformu için yayınlanacak. Ancak yapımcı firma ile konuştuğumuzda ilerleyen dönemlerde konsol platformları için de sürümlerin olabileceğini öğrendik.

Contain Ön İnceleme yazımızda, oyun için çok daha fazla detay bulabilirsiniz.

Unreal Engine 5 ile geliştirilen oyun, geliştirilme sürecinde daha iyi performans ve fektler sağladığından ötürü Unreal Engine 5'e taşındı. Bu da Contain'e daha güçlü bir grafik motorunun tüm fırsatlarından yararlanma şansı sunuyor.

Geliştirici ekibin çok uzun yıllardır oyun sektörü içinde olduğunu bildiğimiz için, ortaya çıkacak yapımın da oyuncuların isteklerini doğrudan karşılayacağını biliyoruz. Bu sebeple bizim oyun için büyük beklentilerimiz var.

Contain Steam Sayfası

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2023 23:58
Silah ve kolu gözümüze soksalardı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2023 16:46
umarım güzel bir yapım ortaya çıkar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2023 14:36
Ekibe başarılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Contain oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir