Control Foundation indirilebilir içeriği PC ve PS4 için çıktı

Ersin Kılıç 27.03.2020 - 14:36
Geçtiğimiz yılın en dikkat çeken oyunlarından biri olmayı başaran Control'ün Foundation indirilebilir içeriği PC ve PS4 platformları için çıktı.

Control Foundation indirilebilir içeriği sonunda çıktı. Geçtiğimiz yıl çıkan ve 2019 yılının en sürpriz oyunlarından biri olmayı başaran Control'ün bu içeriği geçtiğimiz günlerde duyurulmuş ve akabinde DLSS 2.0 desteğine sahip olacağı da açıklanmıştı. İşte bu içerik bugün itibari ile çıktı. Firmadan yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Control Foundation indirilebilir içeriği PC ve PS4 için çıktı

Control “Yılın Aksiyon Oyunu” (İnteraktif Sanatlar ve Bilimler Akademisi D.I.C.E. Ödülleri) ve geliştirici Remedy Entertainment, Plc. Eleştirmenlerin Seçim Ödülü (37. Yıl Golden Joystick’s) kazananına ilk genişlemesi “Foundation” ile daha fazla doğaüstü heyecan ekledi.

Bugün PlayStation 4 ve Epic Games Store'da PC için mevcut olan Foundation, oyuncuları Oldest House’un  tarihine gönderiyor. Jesse, gizemli Kurul tarafından kuruluşun ana kayacında bir durumun ortaya çıktığı konusunda uyarılır. Monolit adı verilen gizemli bir yapı hasar görür ve Astral Plane Foundation’a sızar. Jesse bunu durduramazsa, Oldest House, Kontrol Bürosu ile birlikte, bu istilacı ve bulaşıcı boyut tarafından tüketilecektir.

Control Foundation indirilebilir içeriği PC ve PS4 için çıktı

PlayStation 4 için Control'ün Digital Deluxe sürümüne sahip olan oyuncular bugün otomatik olarak Foundation genişlemesini alacak. Epic Games Store'dan PC temel oyununa veya Playstation 4 sürümüne sahip olan oyuncular, bu yaz Foundation’a erişim ve ikinci bir genişleme olan AWE'ye erişim sağlayan 24.99 $ 'lık bir genişleme sezonu kartı satın alabilirler. Foundation genişlemesine erişmek için, oyuncuların önce oyunun ana hikayesini tamamlamış olması gerekir.

Bugün tüm platformlarda oyuncular için geliştirilmiş harita okunabilirliği, yeni Shield Rush yeteneği ve gözden geçirilmiş Yetenek ağacını, harcanan yetenek noktalarını ve diğer yaşam kalitesi iyileştirmelerini yeniden paylaştırma seçeneği içeren ücretsiz bir güncelleme mevcut. PC oyuncuları, NVIDIA DLSS2.0 teknolojisinin kullanıma sunulmasıyla Control'ü her zamankinden daha yüksek çözünürlüklerde oynayabilir. DLSS 2.0, kare hızlarını artıran ve güzel, keskin görüntüler üreten RTX Tensör Çekirdekleri tarafından desteklenen yeni ve geliştirilmiş derin öğrenme sinir ağıdır.

Foundation genişlemesi, 25 Haziran Salı günü dünya çapında Xbox One için çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Control Foundation indirilebilir içeriği PC ve PS4 için çıktı
İlginizi Çekebilir