Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 22.10.2020 - 18:02
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 oyunları ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Double Fine tarafından geliştirilen ve Majesco Entertainment tarafından yayınlanan sıra temelli aksiyon macera oyunu Costume Quest 2 ve Bloober Team SA tarafından geliştirilen ve Gun Media tarafından yayınlanan korku oyunu Layers of Fear 2, 22-29 Ekim tarihleri arasında Epic Games Store platformunda ücretsiz olarak dağıtılacak. 29 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.

Bunlara ek olarak önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Blair Witch'in sinematik hikâyesinden ilham alan, korkuya ve strese karşı verdiğin tepkileri işleyen hikâye odaklı psikolojik korku oyunu Blair Witch ve hayranları tarafından oldukça sevilen, eleştirmenlerden de tam not alan Ghostbusters, 29 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store'da bu hafta Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 oyunları ücretsiz oldu.

Costume Quest 2

Double Fine tarafından geliştirilen ve Majesco Entertainment tarafından yayınlanan sıra temelli aksiyon macera oyunu Costume Quest 2, Cadılar Bayramı macerasının devamını konu alıyor. Zamanda yolculuk yapan ürkütücü yerleri keşfet, güçlü Hallo savaşçılara dönüşen muhteşem yeni kostümleri giy ve savaşta hijyen takıntılı kötü karakter birliklerine karşı kullanmak için daha fazla Creepier Treat Card topla.

Layers of Fear 2

Layers of Fear 2, keşif ve hikâye unsurlarını öne çıkaran bir birinci şahıs psikolojik korku oyunudur. Oyuncular, esrarengiz bir yönetmenin bir okyanus gemisinde çekilecek filmde başrol oynama çağrısına kulak veren bir Hollywood aktörünü yönetir. Tüm kameralar sana, yani sahnenin merkezine odaklanmış. Bir karakteri canlandırmıyorsun, o karakter sensin. Oynanacak olan rol yalnızca ve yalnızca sana ait. Sadece senin için yazılmış. Sessizlikle karşılanıyorsun. Yönetmenin bağırış çağırışları yok. Kendinin bu versiyonu olman için kimse seni kovalamıyor. Rol yapma isteğinden başka bir şey düşünemiyorsun ancak senaryo sayfaları bomboş.

Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 oyunlarını 29 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 23.10.2020 03:28
Hic yoktan iyidir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2020 19:14
sevgili merlin kazani epic games ucretsiz haberleri oyun haberleri ana sayfasinda gozukmuyor lutfen duzeltinix
Kalan Karakter: 300 Gönder
Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir