Crash Bandicoot 4: It’s About Time doğrulandı

Özgür Deveci 22.06.2020 - 11:39
Toys for Bob tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak platform oyunu Crash Bandicoot 4: It’s About Time resmi olarak doğrulandı.

Geçtiğimiz günlerde Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi, Crash Bandicoot 4: It’s About Time oyununu PlayStation 4 ve Xbox One platformları için derecelendirmişti. Spyro Reignited Trilogy'yi yapan Toys for Bob ekibi tarafından geliştirilen oyunun resmi tanıtım tarihi nihayet açıklandı. Crash Bandicoot 4: It’s About Time, 22 Haziran 2020 tarihinde Türkiye saati ile 18:00'da tanıtılacak.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time doğrulandı

Crash Bandicoot 4: It’s About Time doğrulandı

PlayStation döneminin en çok sevilen maskot oyunlarından biri olan Crash Bandicoot’un devam oyunu geçtiğimiz günlerde sızdırılmıştı. Bunun üzerine Crash Bandicoot'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla oyunun tanıtım tarihi belli oldu. Crash Bandicoot 4: It’s About Time, bu akşam Türkiye saati ile 18:00'da tanıtılacak.

Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi oyunun konusunu şöyle özetliyor. Crash, 1998 yılında bir mağarada, Lani-Loli'de gizlenmiş gizemli bir maske bulduğu zaman adasını dinliyor ve keşfediyor. Maske, kuantum maskelerinden biridir ve görünüşe göre Crash'in maske arkadaşı Aku-Aku'yu biliyor! Kuantum maskeleri geri dönüyor ve kahramanlarımıza yakın bir Kuantum Rift ortaya çıkıyor. Buna sebep olanı durdurmak için cesurca farklı zamanlara ve boyutlara yönelmeye karar veriyorlar.

Oyunun açıklamasına göre serinin yeni oyunu, Crash Bandicoot: Warped'in sonrasını konu alıyor. 1998 yılında başlayacak hikayede Crash'in gizemli bir kuantum maskesi keşfinden ve bir Quantum Rift'in açılmasından sonra Bandicoot ve arkadaşları zaman içerisinde farklı boyutlarda gerçekleşen bir göreve doğru yola çıkıyorlar.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time şu anda resmi bir çıkış tarihine sahip değil, ancak son sızıntılar 9 Ekim 2020 tarihinde hem PlayStation 4'e hem de Xbox One'a geleceğini gösteriyor. Oyunun Switch'e gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil. Büyük ihtimalle bugün yayınlanacak resmi tanıtım fragmanında duyurulacak. Son olarak oyunun teaser fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 16:09
Sonynin Çizgi-film anime lansmanından sonra crash oyunu içinde gerçek grafikleri yine göremicez çünkü 10 teraflops güç bizleri şasirticak donanım değil ps5 ve series X görüntü anlamında bizleri şaşırtmicak,,8'bin olacak konsollardan beklenti anime grafikler olmaz real foto olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot 4: It’s About Time doğrulandı
İlginizi Çekebilir