Crash Bandicoot 4 Mario modu yayınlandı

Alparslan Gürlek 4.04.2021 - 12:50
Crash Bandicoot 4 Mario olarak oynayabilmemizi sağlayan yeni bir moda sahip. Yayınlanan videosuyla birlikte 4K çözünürlükte çok iyi görünüyor.

Crash Bandicoot 4: It's About Time PC'ye yayınlandığı andan itibaren mod geliştiricilerinin radarına girmiş durumda. İlk çıktığında bazı sorunlara sahip olsa da, online-DRM korumasına rağmen ilk günde kırılan oyun için yeni modlar da geliyor. Bu yazımızda Crash Bandicoot 4 Mario modunu sizlerle paylaşıyoruz. Yayınlanan videosuyla birlikte oyunu sevenlerin denemesi gerektiğini düşündüğümüz bu moda gelin birlikte bakalım.

Crash Bandicoot 4 Mario olarak oynansaydı nasıl olurdu?

crash bandicoot 4 mario

Konsoldan PC'ye geçen oyunların platformun en büyük avantajlarından yararlandığı gerçeğinden kaçamayız. Daha önce de PC portu yayınlanan oyunlar için çeşitli modlar görmüştük. Mod geliştiricilerinin yaratıcılığı oyunu bambaşka boyutlara taşıyabiliyor. Crash Bandicoot 4 Mario karakteriyle oynamamızı sağlayan bu yeni mod sayesinde oyun deneyiminize biraz daha tanıdık yüzler ekleyebilirsiniz. NexusMods üzerinden yayınlanan modu indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Tabi Mario'nun bu kadar atletik hareketler yapmasına alışık değilseniz mod başta size biraz garip gelebilir. Bildiğiniz gibi online-DRM özelliği nedeniyle çok eleştirilen Crash Bandicoot 4 PC sürümü, çıkışında bazı problemler yaşamıştı. Oyunda hiçbir çevrimiçi unsur olmamasına rağmen sürekli internet bağlantısı gerektirmesi gibi temel problemler vardı. Hatta öyle ki korsan sürümü, orijinalinden daha iyi çalışıyordu. Eğer detayları merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili haberimizi de okuyabilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi ve Mario ile oyunu bitirmeyi unutmayın!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2021 19:01
Crash bandicoot u tercih ederim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crash Bandicoot 4 Mario modu yayınlandı
İlginizi Çekebilir