Creed 2'nin ikinci fragmanı yayınlandı: Creed II Champions

Ahmet Özçilingir 19.10.2018 - 14:48
Tarih tekerrür ediyor Creed vs Drago

Baş rollerinde Sylvester Stallone ve Michael B. Jordan'ın yer aldığı Creed 2 filminin ikinci tanıtım fragmanı yayınlandı. Creed ve Drago mücadelesi yıllar sonra yeniden canlanıyor. Bu sefer Ivan Drago ve Apollo Creed'in oğulları kozlarını ringde paylaşacak. Rocky Balboa rolüyle milyonların sevgilisi haline gelen Sylvester Stallone'yi ise yine Rocky Balboa rolünde, bu sefer ringde değil, ringin dışında antrenör olarak göreceğiz. Adonis Creed babasının ölümüne neden olan Ivan Drago'nun oğlu Viktor Drago ile karşılaşacak. Creed 2'nin yayınlanan ikinci kısa tanıtım fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Creed 2'den ikinci fragman geldi

Merakla beklenen Creed 2 filminden ikinci kısa tanıtım fragmanı da geldi. Kadrosunda, Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Wood Harris, Russell Hornsby, Florian “Big Nasty” Munteanu, Andre Ward, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren'in yer aldığı Creed 2, 21 Kasım'da Amerika'da vizyona girecek. Creed 2, 11 Ocak 2019'da Türkiye'de vizyona girecek. Filmde  Viktor Drago ile karşılacak olan Adonis Creed bu mücadeleyi bir hesaplaşmaya dönüştürecekmiş gibi görünüyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2018 00:37
sahneye james brown ile girmesi lazım ki babası gibi olsun , james brown oldü biliyorum ama en azından ona yakın bir sex machine de olur. gerci gunumuzde dans edip sarkı soyleyebilen kimse kalmadı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Creed 2'nin ikinci fragmanı yayınlandı: Creed II Champions
İlginizi Çekebilir