CrossfireX, 2021'e ertelendi

Özgür Deveci 20.11.2020 - 19:46
Remedy ve Smilegate West tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanacak ücretsiz FPS oyunu CrossfireX, 2021'e ertelendi.

Geliştirici Remedy ile Smilegate West ve yayıncı Microsoft, bu yıl içerisinde çıkması planlanan CrossfireX'i pandemi salgınından dolayı 2021'e erteledi. Çok oyunculu modu ücretsiz olacak olan oyun, önümüzdeki sene Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X platformları için piyasaya çıkacak. 4K ve HDR desteğiyle birlikte çıkacak oyun, 120 FPS'ye kadar kare hızına sahip olacak.

Geliştirici ekip tarafından gecikmeyle ilgili yapılan açıklamada "Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 küresel salgını ve bu süreçte Smilegate geliştirme ekibinin karşılaştığı zorluklar göz önüne alındığında, oyunun çıkışını 2021'e ertelemek durumunda kaldık. Oyunun piyasaya çıkış tarihinin ertelenmesiyle birlikte çok daha iyi bir konsol oyun deneyimi sunacağız. Buna ek olarak gelecekte daha çok şey paylaşacağız." ifadelerine yer verildi.

CrossfireX, 2021'e ertelendi

CrossfireX, 2021'e ertelendi

Efsanevi bir bilgisayar oyunu serisi, heyecanlı bir çok oyunculu deneyim çeşitliliği ve dünyanın en güçlü iki askeri yapılanması arasındaki küresel savaşı anlatan sinematik bir senaryo modu sunan hızlı tempolu bir birinci şahıs nişancı türü olarak Xbox'a geliyor. Farklı beceri seviyelerine ve ilgi alanlarına sahip tüm oyuncular için erişilebilir olan klasik ve yenilikçi çok oyunculu modlara adımınızı atacak, Global Risk veya Black List paralı asker birliklerinden birine katılacaksınız. Savaşın her iki tarafından anlatılan aksiyon hikayeleri dizisiyle oyuncuları Crossfire dünyasıyla tanıştıran sürükleyici ve sinematik tek oyunculu deneyimde, Global Risk ile Black List paralı asker birlikleri arasında küresel savaş kızışıyor.

Oyunun ana özellikleri

• 4K Ultra HD Çözünürlük

• Xbox One X Enhanced

• Xbox Live çevrimiçi çok oyunculu mod (2-16 oyuncu)

Son olarak oyunun hikaye modu için yayınlanan resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
CrossfireX, 2021'e ertelendi
İlginizi Çekebilir