CrossfireX betası 25 Haziran tarihinde başlıyor

Özgür Deveci 20.06.2020 - 11:36
Remedy ve Smilegate West tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanacak ücretsiz FPS oyunu CrosfireX'in betası 25 Haziran tarihinde başlıyor.

Remedy ve Smilegate West tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanacak ücretsiz FPS oyunu CrosfireX'in betası çok yakında başlıyor. Microsoft mağazasında listelenen oyunun beta sürümü 25 Haziran tarihinde Xbox One platformu için yayınlanacak. Ayrıca oyunun 4K ve HDR'yi destekleyeceği ve 5.88 GB dosya boyutuna sahip olacağı belirtildi.

CrossFire, karşıt dünya görüşüne sahip iki rakip grubun (Global Risk ve Black List) dünya çapında silahlı çatışmaya girdiği askeri temalı otantik bir FPS oyunudur. Global Risk, kendi adaletleri için savaşan uluslararası özel bir askeri kuruluştur. Black List ise bir terör örgütüdür. Bu size tuhaf gelebilir ancak geliştirici ekibin ilk oyunu olan CrossFire, 2007'de ilk kez piyasaya sürüldüğünden bu yana 650 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip ve 8 milyondan fazla eşzamanlı oyuncu ile en çok oynanan PC oyunlarından biridir.

CrossfireX betası 25 Haziran tarihinde başlıyor

2020'de ilk olarak Xbox One konsolunda

CrossfireX, oyuncuların kendilerini dünyanın en güçlü iki özel askeri birliği arasındaki küresel çapta yayılan çatışmaya kaptırdığı heyecanlı bir birinci şahıs nişancı deneyimi sunuyor. Global Risk, düzen ve güvenlik için savaşmak amacıyla ileri teknoloji kullanan güçlü silahlı kuvvetlerin eski askerlerinden oluşuyor; Black List ise baskıcı yönetimlerin istikrarını özgürlük adına bozmak için savaşan, gerilla taktikleriyle eğitilmiş deneyimli paralı askerlerden oluşuyor. Özenle hazırlanmış oynanış ve sinematik görsellerin yer aldığı çeşitli klasik ve yenilikçi modlarda tarafınızı seçin ve hedefe dayalı görevleri tamamlayın.

Ana Özellikler

• 4K Ultra HD

• Xbox One X Enhanced

• Xbox Live çevrimiçi çok oyunculu mod (2-16 oyuncu)

CrossfireX'te, dünyanın en zorlu özel askeri gruplarından biri olan Global Risk ve Black List arasında yayılan küresel bir çatışmaya dalacağız. Global Risk'in ajanları düzen ve güvenlik için ileri teknolojiyi kullanırken Black List ise paralı askerleri özgürlük adına rejimleri istikrarsızlaştırmak için savaşıyor.

CrossfireX, bu yıl içerisinde Xbox One için özel olarak Game Pass içeriğiyle piyasaya çıkacak. Son olarak oyunun nasıl bir şey olduğunu merak edenler varsa aşağıdan ilk oynanış fragmanına bir göz atın. Bu arada fragmanda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2020 11:14
Editör hikaye modu ne zaman gelicek ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
CrossfireX betası 25 Haziran tarihinde başlıyor
İlginizi Çekebilir