Crystal Guard Rainbow Six: Siege için çıktı

Ersin Kılıç 9.09.2021 - 10:19
Yeni Hırvat Operatör Osa ile birlikte Crystal Guard, Rainbow Six: Siege için çıktı. Ücretsiz haftasonu etkinliği de duyuruldu.

Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege 6. Yıl'ın üçüncü sezonu olan Crystal Guard'ın şimdi PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One konsol ailesi, Xbox Series X | S ve Windows PC’de başladığını duyurdu. Bu yeni sezon, Hırvat operatör Osa'nın eklenmesi ve de Banka, Sahil ve Kulüp Binası haritalarının yenilenmesiyle farklı yenilikler getiriyor. Ek olarak oyuncular, Rainbow Six Siege ve Crystal Guard'ı 9-12 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Crystal Guard Rainbow Six: Siege için çıktı

Crystal Guard'da oyuncular yepyeni bir saldıranı keşfedecekler: Adı Osa ve kendisi taşıyabileceği, konuşlandırılabilir şeffaf bir kalkan olan Talon-8 kalkanıyla donatıldı. Osa, birincil silah olarak 556xi veya PDW9 ve ikincil silah olarak da PMM ile donanmıştır. Yeni operatöre ek olarak oyuncular, yenilenmiş Sahil, Banka ve Kulüp Binası haritalarına erişebilecekler. Bu haritalarda kapalı pencereler, yeni sokaklar, daha fazla yıkılabilir parçalar, bomba yeri yerleşimi gibi farklı değişiklikler yapıldı. Ayrıca, bazı operatörlerde iyileştirmeler yapıldı: Finka, Sledge, Glaz, Iana, Twitch, IQ, Mute, Fuze ve diğer güncellemeler.

Ayrıca Tom Clancy's Rainbow Six Siege; 9-12 Eylül tarihleri arasında Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X | S ve Windows PC için Epic Games, Steam ve de Ubisoft Connect’te ücretsiz oynanabilir olacak. Oyuncular da bu süre zarfında, oyunun platforma ve sürümüne bağlı olarak %80'e varan bir indirimden yararlanabilecek. Ayrıntılı bilgi için lütfen rainbow6.com/freeweekend adresini ziyaret edin.

Crystal Guard Rainbow Six: Siege için çıktı

6. Yıl 3. Sezon, 23 Kasım'a kadar sürecek olup 100 kademe ve 133 ödül içeren yepyeni bir Savaş Kartı ile birlikte geliyor. Savaş Kartı ilk kez yeni bir ödül sunuyor: Herhangi bir zamanda kullanıldığında Savaş Puanı kazanımını %20 artıran ve kullanılabilir bir eşya olan Savaş Puanı Takviyesi. Bu Savaş Kartı bir ücretsiz bir de 1200 R6 Kredisi karşılığında alınabilen Seçkin yol içeriyor.  Seçkin Savaş Kartı sahipleri Osa’yı anında açıp daha hızlı bir ilerleme kaydederken, diğer oyuncular 21 Eylül'den itibaren Nam veya R6 Kredisi ile Osa’yı açabilirler. Harita yenilemeleri ve operatör güncellemeleri dâhil olmak üzere yeni sezon içeriği şu anda ücretsiz ve tüm oyuncular için erişilebilir.

Crystal Guard ile gelen ek güncellemeler aşağıdakileri içerir:

  • Elit görünüm kişiselleştirmesi.
  • HP (can) zırhın yerine geçiyor.
  • Finka, Sledge, Glaz, Iana, Twitch, IQ, Mute ve Fuze için güncellemeler.
  • Maverick, Clash, Amaru, Goyo ve Zero operatörleri için daha düşük fiyatlar.
  • Sezonluk silah kaplaması.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 03:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Crystal Guard Rainbow Six: Siege için çıktı
İlginizi Çekebilir