Rainbow Six Siege Crystal Guard ile birlikte yeni operatör duyuruldu

Aleyna Yıldırım 13.08.2021 - 00:53
Ubisoft yaptığı açıklama ile Crystal Guard operasyonunun yepyeni bir atak operatörü ile beraber geleceğini açıkladı.

Ubisoft, dün Yıl 6 Sezon 3 içeriği için resmi twitter hesapları üzerinden kısa bir video yayımladı. Bu video ile yeni operasyonun ismi Crystal Guard olarak açıklandı. Bugün ise yeni sezonun yepyeni operatörü Osa, yine  resmi twitter hesapları üzerinden yayımlanan kısa bir video ile  duyuruldu.

Rainbow Six Siege'in yeni operasyonu Crystal Guard duyuruldu 

Rainbow Six Siege ekibinin yepyeni üyesi Osa, atak operatörleri arasında yerini alacak. Osa'nın özelliği yok edilebilen bir Talon-8 kalkanı olacak. Bu kalkan defans operatörü Mira'nın camları gibi açılabilecek. Aynı zamanda yakın mesafe saldırı yapıldığında Maestro'nun kameraları veya Mira'nın camları gibi görüş alanını yok edip kırılabilecek. Yarı saydam bir kalkan atak oyuncularının işini bir hayli kolaylaştıracağa benziyor. Takımınızda Osa varsa tasarımları sayesinde sahada size avantaj sağlayacak. Aynı zamanda Osa'nın silah eklentileri listesi duyuru gelmeden hemen önce sızdırıldı. Red Dot, Holographic, Reflexs, Scope 1,5x ve Scope 2.0x eklentilerini tercih edebileceğiz. 

Rainbow Six Siege Crystal Guard ile birlikte yeni operatör duyuruldu

Crystal Guard operasyonu ile birlikte yeni bir harita oyuna eklenmeyecek. Yalnızca mevcut haritalarda ufak değişiklikler ve düeltmeler yapılacak. 17 Ağustos Salı günü ise yepyeni sezondan önce daha önce duyurulan  Leon operatörü için Elit kostüm ve silah kaplaması da oyuna eklenecek.

Crystal Guard operasyonu,"En iyi manzara kristal berraklığındadır" sloganı ile oldukça iddialı gözüküyor.  Crystal Guard operasyonu ve Osa hakkında daha fazla bilgiyi 16 Ağustos Pazartesi günü Twitch.tv/rainbow6 kanalında yapılacak bir canlı yayında öğreneceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rainbow Six Siege Crystal Guard ile birlikte yeni operatör duyuruldu
İlginizi Çekebilir