Cyberpunk 2077 WoW ile tanışıyor ve bu fragman ortaya çıkıyor

Alparslan Gürlek 1.12.2020 - 12:47
Bir YouTuber'ın emekleri sonrasında Cyberpunk 2077 WoW ile tanışıyor ve dünya birkaç dakikalığına daha güzel bir yer oluyor... İzliyoruz.

Bildiğiniz gibi oyuncular yalnızca oyunlar oynayan asosyal kişilikler gibi lanse edilmeye çalışılsa da, oldukça yetenekli bir kitle aynı zamanda. Oyun sektöründe sadece güldürü, mizah amaçlı birçok yaratıcı ve özgün iş her gün bir yerlerde insanların karşısına çıkıyor. Bugün ise Cyberpunk 2077 WoW ile tanışıyor. Yeteneğin ve hayal gücünün başaramayacağı hiçbir şey olmadığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Cyberpunk 2077 fragmanı WoW ile yeniden yapılırsa...

Duren isimli bir YouTuber aslında uzun zamandır "crossover" denilen, farklı temaları bir araya getirme işleriyle uğraşıyor. Son yaptığı o meşhur Cyberpunk 2077 E3 2018 fragmanı ise oldukça hoş görünüyor. World of Warcraft grafiklerini kullanarak tasarladığı bu yeni fragman orijinaliyle neredeyse aynı... WoW evrenini içermesi dışında. Dilerseniz gelin önce bu eğlenceli fragmanı bir izleyelim.

Aslında birbirinden çok da farklı olmayan... Şaka şaka. Baya farklı evrenler olan Cyberpunk ve World of Warcraft birlikte oldukça güzel görünüyor. Fragmanı izlerken, aslına bu kadar sadık kalmasının gizemini çözmek için de hayli uğraştım. Aynı zamanda kendisinin bu tarz işlerle daha önce de uğraştığını söylemiştik. Hemen alt tarafa sizi eğlendirecek birkaç video daha bırakıyorum.

Cyberpunk 2077 WoW ile tanışıyor ve bu fragman ortaya çıkıyor

Söylediğim gibi, bu sektör bu tür yaratıcı işlere oldukça açık. Böyle yetenekli sanatçılara ihtiyaç duyduklarından fazla malzeme çıkartacak kadar zengin olduğu için, bu işleri görme ayrıcalığına sahibiz. Televizyonlarda "Oyunlar yine can aldı, 90 saat oynadı ve öldü" haberleri yerine bunların konuşulmasını hepimiz isterdik ancak biliyorsunuz... Sadece Cyberpunk 2077 WoW birleşimi değil, Jurassic World temasını da işleyen Duren'ın bir fragmanı daha hemen alt tarafta.

Ayrıca Mad Max fragmanını da WoW grafikleriyle görmek isteyebilirsiniz diye onu da hemen alt tarafa iliştiriyorum.

Bu tür yetenekli sanatçıların aramızda olduğunu da biliyorum. Türkiye'de dijital çizimlerle, modelleme ile ve oyun geliştiriciliği ile uğraşan bu sektörün içindeki yüzlerce insana da selam olsun. İnsan böyle başarılı sanat çalışmalarını gördükçe "Bizden neden çıkmasın?" diye düşünmeden edemiyor. Peki sizler bu konu ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk 2077 WoW ile tanışıyor ve bu fragman ortaya çıkıyor
İlginizi Çekebilir