Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi için yeni fragman

Alparslan Gürlek 1.08.2022 - 23:59
Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi için bugün yeni bir fragman daha yayınlandı. Night City bu sefer farklı bir konsept ile karşımıza geliyor.

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077'yi geliştirirken daha oyun çıkmadan bu anime dizisinin de duyurusu yapılmıştı. Cyberpunk: Edgerunners yayın tarihi de zaten belli olmuş durumda. Anime dizi, oyun ile aynı evreni paylaşıyor ve bu nedenle yayınlanan fragmanda oyuna dair bazı unsurları görmek mümkün. İnsanların siber donanımlarla vücut uzuvlarını geliştirip değiştirdiği ve bunun takıntılı hale geldiği Night City'de geçecek yapım için yayınlanan yeni fragman, anime severlerin huzuruna çıkıyor.

Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi için yeni fragman

CD Projekt daha oyun çıkmadan Studio TRIGGER ve Netflix ile anlaşarak Edgerunners anime dizisini duyurmuştu. İlk kez Haziran 2020'de duyurulan dizi için geçtiğimiz ay ve bugün yayınlanan fragmanlar ile hayranlar da yavaş yavaş fikir sahibi olmaya başladı diyebiliriz. Ana karakteri Night City'de 10 yaşındaki bir çocuğu temel alacak olan yapım, V'nin çocukluğuna inecek gibi görünüyor. Prodüksiyonun CD Projekt RED'de olduğu ve Studio TRIGGER ile birlikte geliştirilen dizi için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ayrıca fragmanda karakterlerin tanıtıldığı kısma gelindiğinde dizide yetişkin içerikli görüntüler bulunacağını da görüyoruz. Tıpkı oyundaki gibi CD Projekt RED cinselliği aleni şekilde göstermek konusunda hiç çekinmiyor. Night City'nin sahiplerinden sayabileceğimiz Arasaka şirketi, BD gibi cihazlar ve türlü vücut modifikasyonlarını da yine yayınlanan fragmanda görmek mümkün.

Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi için yeni fragman

Anime dizi 10 bölümden oluşacak ve bir sokak çocuğunun Night City'de hayatta kalma mücadelesini konu alacak. Cyberpunk: Edgerunners yayın tarihi de Eylül 2022 olarak açıklanmıştı. Dizi, Netflix üzerinde yayınlanacak. Bakalım, CDPR oyunu sevdiremese de belki anime severlerin gönlüne ulaşmayı başarır. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 17:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 17:05
knk oyun gayet de güzel sevilmiyor değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 09:28
Bu animenin mangası çıkar mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk: Edgerunners anime dizisi için yeni fragman
İlginizi Çekebilir