Cyberpunk temalı aksiyon-bulmaca oyunu BEDAVA oldu

Alparslan Gürlek 26.08.2020 - 12:56
Magrunner: Dark Pulse adındaki Cyberpunk temalı aksiyon-bulmaca oyunu Steam üzerinde ücretsiz oldu. Formülü Cthulhu + Portal ve biraz da Cyberpunk.

Cyberpunk temalı Portal esintileri taşıyan aksiyon-bulmaca oyunu Magrunner: Dark Pulse Steam üzerinde ücretsiz oldu. Oyunu hemen kütüphanenize eklerseniz bilgisayarınız havaya uçsa bile oyun sizin olarak kalacaktır.

Magrunner: Dark Pulse adındaki Cyberpunk temalı oyun Steam üzerinde ücretsiz oldu

Bu ay ücretsiz oyunlar için gayet iyi bir ay geçirdiğimizi söyleyebilirim. Epic Games üzerinden ücretsiz dağıtılan Remnant: From the Ashes olsun, önümüzdeki hafta dağıtılacak olan Hitman (2016) olsun deneme şansı bulamayan oyuncular için ilaç gibi geldi. Henüz Ağustos ayı bitmeden Magrunner: Dark Pulse'da Steam üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor. Buraya tıklayarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Cyberpunk temalı aksiyon-bulmaca oyunu BEDAVA oldu

Magrunner: Dark Pulse biraz cyberpunk temasına sahip, Cthulhu mitosundan esinlenilen ve Portal'ı andıran bir aksiyon-bulmaca oyunu. Magtech eldiveniniz ile çevrenizdeki nesneleri hareket ettirebildiğiniz Half-Life'ın "Gravity Gun" silahına benzeyen bir mekaniğe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca bölümler Portal'ı andırsa da çevre tasarımları ve etrafınızdaki yaratıklar Cthulhu mitosundan fırlayıp gelmiş gibi görünüyor.

Kasım ayında çıkacak Cyberpunk 2077'yi beklerken hem Cyberpunk temasından bir yudum almanız hem de birçok sevilen lezzeti aynı tabakta deneyimlememiz için güzel bir dağıtım oldu. Bildiğiniz gibi ücretsiz oyun diyince akla Epic Games Store gelse de Magrunner Steam üzerinden ücretsiz dağıtılıyor. Oyunu 27 Ağustos 2020, 20:00 tarihine kadar kütüphanenize eklemeniz gerekiyor, eğer eklerseniz girişte de belirttiğim gibi, bilgisayarınız havaya uçsa dahi sizin olacak.

Magrunner: Dark Pulse hakkında

Magrunner: Dark Pulse Frogwares tarafından geliştirilip yayınlanan bir aksiyon-bulmaca oyunu. Yapısı itibariyle birçok farklı oyun ve evrenden esinlenmiş olsa da şahsına münhasır bazı özellikler barındırıyor. Ayrıca bugün nispeten eski sayabileceğimiz ama hiç öyle görünmeyen oyun 20 Haziran 2013 tarihinde çıktı. Geliştiricisi Frogware'i ise Sherlock Holmes serisi oyunlarından tanıyoruz. Ne yazık ki geliştiricinin diğer oyunları kadar parlak olmayan Magrunner: Dark Pulse oyunun Steam açıklaması ise şu şekilde:

"Magrunner: Dark Pulse, teknolojinin H.P.'nin kaleme aldığı Cthulhu mitosu ile yüzleştiği bir aksiyon-bulmaca oyunudur. Magtech eldiveni ile donatılmış olarak hayatta kalmak ve engelleri aşmak için çevredeki nesneleri manyetik olarak polarize etme ve manipüle etme yeteneğinden yararlanmalısınız.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyberpunk temalı aksiyon-bulmaca oyunu BEDAVA oldu
İlginizi Çekebilir