Cyborg karakterine Türkçe altyazılı fragman

Hakan Hervenik 24.10.2017 - 17:40
Cyborg'u yakından tanıyalım.

Justice League'in yeni üyelerinden Cyborg için Türkçe altyazılı bir fragman Warner Bros. Turkey tarafından yayınlandı. Fragmanda Cyborg hakkında bilgi veriliyor ve bu bilgileri karakteri canlandıran Ray Fisher tarafından anlatılıyor. Cyborg yani Victor Stone, geleceği parlak bir Amerikan futbolu oyuncusudur. Geçirdiği kaza sonucu ağır yaralanan Victor, babası tarafından bir uzaylı teknolojisi ile birleştirir ve ortaya yarı insan yarı makine Cyborg çıkar.

Cyborg karakterine Türkçe altyazılı fragman

Superman'in yokluğunda dünyanın kaosa sürüklendiğini ve suç oranlarının hızla yükselmekte. Bunun üzerine bir takım oluşturan kahramanlarımız suç oranından daha da zor bir rakip olan Steppenwolf ile karşı karşıya kalacak. Superman'in filmde geri dönüp dönmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Filme nasıl giriş yapılacağı bilinmeyen Superman için ortalıkta birden çok farklı teori gezmekte. Ancak, yayınlanan set fotoğraflarından tahmin edersek, kendisi kırmızı mavi kostümü ile karşımıza çıkacak. Ben Affleck'in canlandırdığı Batman'in ve Gal Gadot'un canlandırdığı Wonder Woman'ın dinamiklerinin öne çıkması beklenen Justice League, DC'nin kendi sinematik evreninde yaptığı en büyük film olacak.

Justice League, 17 Kasım'da sinemalarda.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 15:21
Lakin. Winter soldier'ı ilk izlediğimde avengers serisini russo kardeşlere vermeliler bu adamlar muhteşem demiştim kendi kendime, öyle de yaptılar... Marvel'ın elindeki en büyük kozlardan biri bu iki yönetmen kardeş, şaka gibi sekanslar çekiyor adamlar. Synder'dan daha iyi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 15:20
He...ama gidicez mi...muhtemelen gidicez. Batman var sonuçta. Bir de namıssızlar mizah işini, insani sıcaklık hissini beceremeselerde, sanat ve görüntü yönetmenliği muhteşem DC filmlerinde. Veee Darkside'ı muhtemelen sonlarda ilk kez görme durumu olur. Kaçmaz yane :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 15:18
Valla daha çok Dc sempatizanıydım... Yok aga, her çıkan Marvel filmi ile her anlamda artan kaliteyi görmezden gelmek mümkün değil. Düşük duygusal zekalı yav Dc evreni asdklasdasd
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 15:14
Yani bilemiyorum aga yav... Olmadı, olmuyor, olmayacak gibi ı ıh... Ant-Man gibi iddiasız bir filmde bile nasıl bir sıcaklık, samimiyet hissi vardı o meymenetsiz evangelina lily'ye rağmen. En düşük bütçeli, iddiasız filmlerinde bile bir sıcaklık, empati, tatlılık var Marvel filmlerinin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 15:12
Bu kafayla, bu vizyonla Marvel'ı asla yakalayamayacaklar aga. Oyuncular arası kimya bile sıfır. Ezra Miller? Lan daha itici birini bulamadınız mı arkadaş? Cheesy dedikleri Marvel filmleri her anlamda kaliteyi git gide arttırdı. En sevilmez, itici karakterleri ( iron man, cap vs vs ) bize sevdirdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cyborg karakterine Türkçe altyazılı fragman
İlginizi Çekebilir