Danny Ramirez, Falcon and the Winter Soldier kadrosunda

Özgür Deveci 19.10.2020 - 10:01
Marvel'ın heyecanla beklenen yeni dizisi The Falcon and the Winter Soldier'a yeni bir yıldız katıldı. Detaylar haberimizde!

The Falcon and The Winter Soldier'ın oyuncu kadrosu için çalışmalar devam ederken, Top Gun: Maverick filminde Fanboy karakterine hayat verecek Danny Ramirez kadroya dahil oldu. Marvel Studios tarafından Disney+'da yayınlanacak ilk yapım olan The Falcon ve The Winter Soldier, Avengers: Endgame olaylarından sonra Sam Wilson (Anthony Mackie) ve Bucky Barnes (Sebastian Stan) üzerine odaklanacak. Dizinin yayın tarihi ise, koronavirüs pandemisi nedeniyle önümüzdeki seneye ertelendi.

Malcolm Spellman tarafından yaratılan The Falcon and The Winter Soldier, Disney+'da yayınlandığında Marvel Sinematik Evreni'ni büyük ölçüde genişletmesi bekleniyor. Sam ve Bucky'nin ilk defa ana karakterler olacağı dizide etraflarında büyük bir topluluk yer alacak. Sharon Carter (Emily VanCamp) ve Baron Zemo (Daniel Brühl) geri dönen tanıdık karakterler arasında yer alırken, John Walker rolünü canlandıracak Wyatt Russell ise dizinin tanıtacağı yeni yüzlerden biri olacak. Kadroda ayrıca Marvel Comics'ten önemli karakterleri oynayabilecek bazı aktörlerde yer alıyor.

Danny Ramirez, Falcon and the Winter Soldier kadrosunda

Danny Ramirez, The Falcon and the Winter Soldier kadrosuna dahil oldu

The Hollywood Reporter'a göre Danny Ramirez, The Falcon and The Winter Soldier'da çok önemli bir karaktere hayat verecek. Ancak rolü şu an için gizli tutuluyor. Daha önce On My Block dizisinde Mario Martinez'i canlandıran Ramirez, Assassination Nation ve Marvel's The Gifted yapımlarında da rol almıştı. Kolombiya ve Meksika kökenli olan Amerikan aktörü yakın bir zamanda Top Gun: Maverick filminde Fanboy olarak göreceğiz. Bu raporun zamanlaması Prag'da gerçekleşen prodüksiyonla da örtüşüyor. Ancak Ramirez'in diziye yeni mi katıldığını yoksa çok daha uzun bir süredir projenin bir parçası mı olduğunu henüz bilmiyoruz.

Ramirez, The Falcon ve The Winter Soldier kadrosuna dahil olan en yeni oyuncu. Daha önce Desmond Chiam, Miki Ishikawa, Adepero Oduye, Noah Mills, Erin Kellyman ve Carl Lumbly'nin dizide yer alacağı belirtilmişti. Ancak hiçbiri resmi olarak açıklanmadı. Ramirez'in kadroya dahil olmasını ilgi çekici yapan, onun önemli bir role sahip olacağı. Bu durum, Ramirez'in The Falcon ve The Winter Soldier boyunca yer alacağı anlamına geliyor.

Ramirez'in kimi oynayacağına dair elimizde hiçbir ipucu yok. Eğer gerçekten çizgi romanlarda yer alan karakterlerden biriyse, rolü için sayısız olasılık önümüze çıkıyor. Ancak dizinin Thunderbolts'a ilerleyeceğine dair bazı söylentiler var. Yani Atlas, Mach-1 veya Techno gibi orijinal karakterlerden biri olabilir. Buna ek olarak Ultimatum grubunun da diziye dahil edileceğini, böylece Ramirez'in potansiyel olarak Flag-Smasher'a hayat vereceği de söylentiler arasında. Hatta öyle ki, Ramirez'in MCU'nun yeni Falcon'u olma ihtimali bile var. Pek çok olasılıkla birlikte muhtemelen dizinin yayınlanmasını beklemek zorunda kalacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
risedawnwar
risedawnwar 19.10.2020 10:14
''Marvel Studios tarafından Disney+'da yayınlanacak ilk yapım olan The Falcon ve The Winter Soldier'' yazmışsınız da emin misiniz? WandaVision olmasın o bahsettiğiniz dizi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Danny Ramirez, Falcon and the Winter Soldier kadrosunda
İlginizi Çekebilir