Dante's Inferno'yla Araf'a gitmemize daha birkaç ay varsa da oyunun muhtemel halefi ve indirilebilir içeriği hakkında bazı imalar geldi. Üretici Jonathan Knight verdiği bir röportajda, şu anda tüm enerjilerini oyunun yapımına akıttıklarını ve oyuncuların, şimdiye kadar üzerinde çalışılan her şeyin oyunun son halinde de bulunacağını belirtti. Bu da hiçbir şeyin geri planda bırakılmayacağı ve dolayısıyla şimdilik herhangi bir DLC planının olmadığı manasına geliyor.
Oyunun devam etmesine de sevineceğini belirten Knight, yapımın devamının ilk oyununun başarısına bağlı olduğunu söyledi.
Yorumlar (2)
klon klon klon başka bir şey değil
Seviyorum bu işi ya. Yap öyle sür piyasaya. Yamalı bohçaya çevirmeyin. Sanki oyunsuzluktan ölüyormuşuz gibi acele acele sürüyorlar