Dark Pictures Anthology: House of Ashes oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 27.05.2021 - 19:07
The Dark Pictures Anthology serisi için geçtiğimiz yıl Aralık ayında duyurulan House of Ashes oynanış videosu biraz önce yayınlandı.

Bandai Namco geçtiğimiz dakikalarda The Dark Pictures Anthology: House of Ashes oynanış videosunu yayınladı. Firma geçtiğimiz yıl serinin ikinci oyunu olan Little Hope çıktıktan hemen sonra duyurusunu yaptığı oyun için bir açıklama yapmış ve ilk oynanış videosunun 27 Mayıs'ta yayınlanacağını belirtmişti. Bu duyuruda belirtildiği gibi Türkiye saati ile 19:00'da oyunun bahsi geçen videosu da yayınlandı. 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, 2021 yılında çıkacak

The Dark Pictures Anthology serisi için hatırlayacağınız gibi daha önce iki oyun çıkmış ve bu oyunlarda bilinen önemli oyuncular ile çalışılmıştı. Birçok tanıdık simaya yer verilen Man of Maden oyununda büyük bir gemide yer alıyor ve buradaki korkutucu olaylara tanıklık ediyorduk. Serinin 2. oyunu olan Little Hope'ta ise Labirent serisi dışında Narnia, Bandersnatch ve Ritüel filmlerinde de boy gösteren Will Pouter yer almıştı. Serinin 3.oyunu olan House of Ashes'da ise Ashley Tisdale yer alacak ve Rachel King karakterine hayat verecek.

Afganistan'da görev yapan Amerikan askerlerinin ülkenin güneyinde bulunan Hindu-Kush bölgesinde büyük bir kötülüğü uyandıracağı oyun 2021 yılında çıkacak. Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2021 20:00
Sadece elinde meşale ile gez saklansa , o oyun bana göre 4 kuruş etmez almam oynamamda . Metro enhanced versiyon oynarim ondan iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Pictures Anthology: House of Ashes oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir