Dark Souls Elden Ring çıkana kadar çevrimdışı

Murathan Özlü 10.02.2022 - 18:26
Sunucularda yaşanan sorunlar ve güvenlik açıklarından ötürü Dark Souls Elden Ring çıkana kadar PC platformunda çevrimdışı kalacak.

Dark Souls Elden Ring çıkana kadar çevrimdışı kalacak, en azından PC platformunda. Yaklaşık 1 ay önce Dark Souls 3 PVP sunucularındaki güvenlik açığı ile gündeme gelen Dark Souls PC versiyonlarındaki güvenlik ve bağlantı sorunları sebebiyle Dark Souls sunucuları, Elden Ring çıkana kadar kapalı kalacak. Bandani Namco ve From Software bu konuda ortak bir açıklama yaptı.

Dark Souls Elden Ring çıkana kadar çevrimdışı kalacak

Bahsi geçen güvenlik açığının, hackerların Dark Souls oyuncularının bilgisayarlarına erişim sağlamalarına yol açabileceği belirtilmişti. Bandai Namco, oyunculardan gelen geri bildirim ve raporlar için teşekkür etti ve yapılan incelemeler sonucunda Dark Souls sunucularının bir süre daha kapalı kalmasına karar verdiklerini duyurdu.

Dark Souls Elden Ring
Bir reddit kullanıcısı, güvenlik açığını aylar önce fark etmiş ve reddit'e bu konuda bir gönderi yazmıştı. Ancak Bandai Namco geliştiricilerinin bu güvenlik açığının farkında olmalarına rağmen olay yayıncılara yansıyana kadar önlem almadığı belirtiliyor. Hatta Bandai Namco'nun, 2020 yılındaki benzer bir güvenlik açığını da düzeltemediği iddia ediliyor.

Dark Souls sunucularının, Elden Ring'in piyasaya çıkmasının ardından olabildiğince kısa sürede tekrar açılacağı ifade edildi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls Elden Ring çıkana kadar çevrimdışı
İlginizi Çekebilir