Dark Souls 3 sunucuları yine çöktü

Murathan Özlü 24.09.2022 - 17:32
Bu yılın başlarında sunucuları çöken Dark Souls'un başı dertten kurtulmuyor, Dark Souls 3 sunucuları yine çöktü

Güncelleme:   FromSoftware bir kaç saat önce sunucuların tekrar açıldığını duyurdu. Ancak sorunun sebebi veya neyin düzeltildiği açıklanmadı.

Dark Souls 3 sunucuları yine çöktü, süpriz! Ocak 2022'de, kötü niyetli kişilerin diğer oyuncuların bilgisayarlarını ele geçirmelerine olanak sağlayan kritik bir hatanın ortaya çıkmasının ardından Dark Souls sunucuları süresiz olarak çevrimdışı moda alınmışlardı. Aylar boyunca süren sessizliğin ardından, geçtiğimiz ay Dark Souls 3 çevrimiçi sunucuları  geri dönmüş, ilk iki oyunun sunucularının da yakın zamanda açılacağı ifade edilmişti.

Dark Souls 3 sunucuları yine gitti

FromSoftware konuya dair şu açıklamayı yapmış:
"Dark Souls 3 çevrimiçi sunucularında, Steam üzerinde bir sorun olduğunun farkındayız. Sorunun kaynağını araştırıyoruz ve en kısa sürede sizi bilgilendireceğiz."
FromSoftware, oyuncuları sabırlı oldukları için teşekkür etse de yaklaşık 1 senedir bu sorunla boğuşan oyuncuların, gönderinin altını eleştiri yağmuruna tutması pek sürpriz olmadı.

Dark Souls 3 sunucuları
Dark Souls 3'ün sunucularının tekrar kapatılma sebebinin aynı hata olduğuna dair kanıt bulunmuyor. Fakat ilk iki oyunun sunucuları bahsi geçen hata yüzünden hala kapalı vaziyette. Bu hata, Elden Ring çıkmadan yalnızca bir ay önce keşfedildiği için Elden Ring'in de bu sorundan muzdarip olması yapımcı firmayı korkutmuştu. Ancak korkulan olmadı ve Elden Ring (en azından çevrimiçi mod açısından) sorunsuz şekilde piyasaya çıktı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2022 09:49
elden ring varken dark souls 3 oynanmz su ara az sabretsinler.
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2022 22:31
Bb ve ds3 er den daha iyi er harika bir oyundu bu arada
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls 3 sunucuları yine çöktü
İlginizi Çekebilir