Dark Souls çevrimiçi sunucuları geri döndü

Murathan Özlü 25.08.2022 - 17:25
Dark Souls çevrimiçi sunucuları uzun bir aradan sonra tekrar aktif, Dark Souls 1 ve Dark Souls 2 sunucuları da yakında açılacak.

Dark Souls çevrimiçi sunucuları tekrar aktif. FromSoftware, uzun çabaların ardından büyük sıkıntı yaratan hatayı çözmeyi başardı. Firma, oyunun sunucularını ciddi bir hata fark etmiş ve Dark Souls 3'ün sunucularının çökmesinin ardından, Ocak ayında oyunu çevrimdış ı moda almıştı. Bahsi geçen hata, kötü niyetli oyuncuların diğer oyuncuların bilgisayarlarına sızıp ele geçirmelerine olanak sağlayan çok ciddi bir hataydı.

Dark Souls çevrimiçi sunucuları tekrar aktif

Dark Souls resmi Twitter hesabı da, oyunun 7 aylık sürenin ardından tekrardan düzgün şekilde oynanabileceğini müjdeledi. Ayrıca geliştirici ekibin Dark Soul 2 ve Dark Souls üzerinde de çalıştığı belirtildi.
"Dark Souls 3 çevrimiçi oyun modu tekrar aktif" şeklindeki tweet şöyle devam ediyor; " Bu özelliği diğer Dark Souls oyunlarında da tekrar aktive etmeye uğraşıyoruz ve size haber vereceğiz."

Dark Souls çevrimiçi sunucuları
Oyunun çevrimiçi modunun kapatılmasından beri FromSoftware hata üzerinde yoğun şekilde çalışıyordu. Ancak bu hatanın, Elden Ring'in çıkış tarihinden yaklaşık bir ay önce ortaya çıkması, oyuncuları endişelendirmişti. Ancak Elden Ring, çevrimiçi tarafında pek büyük sorunlar yaşamadan çıkmış ve 2022'ye damga vuran oyunlardan biri olmuştu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2022 15:27
ds serisinde ciddi bir hata var; arkadasınızı summon edip normal bir multiplayer oyunu gibi oynayamıyorsunuz ve bu çok saçma mesela bölgedeki sen kestiysen sen onu summon edemiyorsun, bossu kesersen arkadas kendi dünyasına gidiyor vs vs vs çok kötü
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls çevrimiçi sunucuları geri döndü
İlginizi Çekebilir