Dark Souls 3 çevrimiçi oyun modu uzun süreden sonra geri gelebilir

Talha Ramazan Yüzmeç 25.07.2022 - 02:06
Dark Souls 3 çevrimiçi oyun modu yılın başında bir sorun nedeniyle kapanmıştı. Geçtiğimiz günlerde oyunun geliştiricileri sorunu çözmek için bir güncelleme yayınladı.

Dark Souls 3, kısa sürede türünün en popüler oyunlarından biri olmuştu. Ancak bu ilgiye rağmen oyunun sunucularının çökmesine hala bir çözüm bulunamadı. Sunucuların çökmesi oyundaki çevrimiçi oyun modunu da oynanamaz hale getirmişti ve bu durum oyuncuları epey kızdırmıştı. Bu durum karşısında yapımcı şirket uzun sürenin ardından bir güncelleme yayınladı.

Dark Soul 3 çevrimiçi oyun modu yeniden aktif olabilir

Dark Souls sunucuları 2022'nin başlarında çöktükten sonra Bandai Namco bu sorun ile ilgili hala bir açıklamada bulunmadı. Şu anda Dark Souls 3 sadece çevrimdışı oyun modunda oynanabiliyor ve bu durum oyuncuları sinirlendiriyor. Bandai Namco oyuncuların tepkisini biraz da olsa hafifletecek bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemede çevrimiçi oyun moduyla alakalı sorunların bir kısmının çözüldüğü iddia edildi. Bu oyuna yıllardır gelen ilk güncelleme ve muhtemelen sunucuların kapanmasının oyuna getirdiği sorunlara çözüm arandığını işareti olarak gözüküyor.

Dark Souls 3 çevrimiçi oyun modu uzun süreden sonra geri gelebilir

Bildiğiniz üzere Dark Souls sunucularının bir saldırı sonucunda çöktüğü iddia ediliyordu. Bandai Namco bu durumla alakalı son duyurusunu Mayıs ayının son günlerinde yayınlamıştı. Şu an bu güncellemeye kısıtlı erişim olsa da oyuncular bu güncellemenin kendilerine de sunulmasını istiyor. Tabii ki şu anda bu güncellemenin akıbetinin ne olacağı bilinmiyor. Güncelleme henüz test sürecinde bu süreç haftalar hatta aylar sürebileceğinden, oyuncuların ne zaman bu güncellemeye erişebileceği bilinmiyor.

Dark Souls çevrimiçi oyun modundan mahrum olsa bile oyuncular oyunun 3 bölümü solo olarak keşfedilebilir durumda.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2022 10:53
şu oyunlara türkçe destek getirseler çok iyi olur
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2022 22:01
gerek yok, bitmediniz artık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls 3 çevrimiçi oyun modu uzun süreden sonra geri gelebilir
İlginizi Çekebilir