Dark Souls'a yeni detaylar

Murat Sağlam 2.05.2011 - 13:49
Oyuncular artık aralarında pakt imzalayabilecek
Dark Souls, oldukça büyük bir başarı elde eden ve oyuncuları oyunun zorluğuyla da kendine bağlamayı başaran RPG türündeki Demon's Souls'un devam oyunu olarak adlandırılıyor. İlk oyun oldukça iyi olduğundan ikinci oyun için de beklentiler hayli yükseldi. Firma oyun hakkında ufak detaylar vermeye devam ediyor.

Dark Souls'a yeni detaylar
Japonya medyasında yer alan haberlere göre, Dark Souls, ilk oyunun online oyun sistemini biraz değiştirecek. The Semi Passive System olarak adlandırılan bu yeni sistem sayesinde, oyuncular kendi aralarında, NPC'lerle ya da hazır partilerle antlaşmalar imzalayabilecekler. Bu imzalanan paktlar sayesinde oyunculara özel yetenekler oyuncuya kazandırılacak.

Tabi bu durum karşınızda yapılan antlaşmalara ve sizin yanınızda sizinle aynı paktı imzalayanlara göre değişecek. Yani bir pakt imzaladığınızda, karakterinizin diğer oyunculara olan mevkisi yükselecek. Bu yenilik, bütün paktlar ortaya çıktığında hem daha iyi anlaşılacak hem de çok daha ilgi çekici hale gelecek.

Oyunun yapımcısı Hidetaka Miyazaki, oyunun bu pakt sistemini kullanmaya başlamasıyla artık hiç bir yerde gerçek "güvenli alan" bulunmayacağını belirtti. Japon medyası bunun acaba oyunun bir hatası mı yoksa bilerek mi yapıldığını tartışıyor.
Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dark Souls'a yeni detaylar
İlginizi Çekebilir